REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dosarul în care Claudiu Palaz a fost trimis în judecată s-a reîntors pe masa procurorilor

Dosarul în care Claudiu Palaz a fost trimis în judecată s-a reîntors pe masa procurorilor

Replica API 1 aprilie 2017 | 23:53 1769

Dosarul în care Claudiu Iorga Palaz a fost trimis în judecată alături de Aura Bozdoacă s-a reîntors pe masa procurorilor. Decizia aparține Curții de Apel Constanța, care a admis contestația lui Palaz.

Potrivit rechizitoriului, s-a reţinut în sarcina suspecților faptul că au refuzat să pună în executare sentinţa civilă nr. 7474/25.04.2008 a Judecătoriei Constanţa, menţinută de Tribunalul Constanţa, prin care au fost obligate Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Constanţa şi Comisia Locală Lumina, să pună în posesie un teren identificat de instanţa de judecată ca fiind situat în extravilanul localităţii Lumina. Refuzul s-a concretizat în emiterea de către Comisia judeţeană a hotărârii nr. 266/13.04.2011, semnată de cei doi inculpaţi, în calitate de preşedinte şi respectiv membru, prin care s-a dispus invalidarea propunerii Comisiei locale Lumina de restituire către reclamanţi a respectivului teren. Urmare acestui refuz, Instituţia Prefectului şi Consiliul local Lumina, au fost obligate prin mai multe sentinţe civile la plata de despăgubiri şi daune cominatorii în sumă totală de aproximativ 675.000 euro.

"Voi face o conferință de presă în care voi prezenta toate abuzurile din acest dosar", a anunțat Claudiu Palaz.

Citește și: Palaz, trimis în judecată. Prefectura are conturile blocate, subprefectul a scăpat: „Sunt inginer, nu mă pricep”

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaa inginer dar si oportunist traseist politic facator de nimic si ch drag de bugetul public as ma adauga eu.Asta la alte alte alea.Facatorule de nimic. Regurgitabil execrabil om mai esti.
3
0
Daca DNA-ul va verifica cum a pus mana Palaz pe imobilul de la nr 27 de pe str, Revolutiei din 22 Decembrie, va afla o mare surpriza. El a aranjat pe numele lu nepotul lui Marius Costea, care de loc este din Pietreni si are acum domiciliul la adresa imobilului.
4
0
aceasta oaie capiata ce si-a facut de cap cat a fost un muist a lui basoiu cretinu cretinilor, ai doresc puscarie pe viata !
5
1
vezi mai papalache ca Nicusor se plictiseste singur la mititica, poate va dati intalnire sa va ppovestiti amandoi cum dracu de v-au dibuit astia, voi care va credeati de neatins... zic si eu
6
1
la brutarie, adik la beciul domnesc,..
8
1
DNA, verificati ptin ce METODA imobilul din Constanta, str. Revolutiei din 22 Dec.1989, nr. 27, este pe numele lui Costea Marius, varul lui Claudiu Iorga Palaz. DNA-ule te vei minuna de ce aranjament a facut.
9
1
o ancheta amanuntita trebuie facuta acestui muist basist ce a furat fara jena crezandu-se zeus pe pamant. Are averi exorbitante , cu siguranta deja trecute pe numele rudelor, avand timp atati aniin care nimeni nu a vrut sa se sesize-ze, Va rugam verificati amanuntit si va veti minuna ce ve-ti gasi !
9
1
Acest Palazu mic e din ce in ce mai mic.
9
2
Motivul pt care ii cere Palaz demisia actualului prefect, asta este. Nicolaescu scotea la suprafata ilegalitatile comise de Palaz in timpul in care a fost prefect si subprefect. Terenul de la Pietreni, terenul de la Agigea, de la Valu Traian, de la Constanta. Ce nu stie Palaz, este ca nu are cum sa scape de puscarie!
11
1
Dosar politic. Palaz nu este vinovat. Felicitari instantei
5
12
Vei face o conferinta de presa in care ar fi bine sa prezinti toate golaniile pe care le ai facut ti ca prefect si pentru care trebuie sa platim noi si copii nostri zeci de ani
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614