REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dosarul lui Dan Voiculescu: Doi condamnați cer desfiinţarea sentințelor privind privatizarea ICA

Dosarul lui Dan Voiculescu: Doi condamnați cer desfiinţarea sentințelor privind privatizarea ICA

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 333

Dan Voiculescu

Mutare bombă în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, în care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de detenție. Doi dintre oamenii care au fost condamnați alături de Voiculescu cer anularea pedepselor.

"Fostul director AVAS, Sandu Jean Catalin, si fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, au deschis doua procese in instantele din Romania in care cer, prin cai extraordinare de atac, desfiintarea sentintelor date in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

Fost secretar executiv al Partidului Conservator (fost PUR) si fost vicepresedinte al AVAS, Jean Catalin Sandu, a fost condamnat in dosarul Privatizarii ICA-Dan Voiculescu la 6 ani de inchisoare.

La randul sau, Sorin Pantis, fostul ministru al Comunicatiilor condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a facut o contestatie in anulare la Curtea de Apel Bucuresti. Cazul a fost deschis la sfarsitul anului trecut. Pe 12 decembrie, Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare in acest caz", scrie Ziare.com.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce se aproba eliberari conditionate inainte de termen daca nu s,a recuperat prejudiciul?
0
0
Nu va convine.Ma banditilor ce ati facut voi se numeste Subminarea Economiei Nationale asa ca ati scapat prea usor aici normal era puscarie pe viata si confiscarea averi pina la ultimu ban si varane nu tine vrajeala cu fiita tot insemna tot.
2
1
Back la ridicat fermoarul de la bulza de training!Evaziune fiscala si bunuri nedovedite la greu
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614