REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dosarul „Mihai Oltean”: probele au ajuns în patrimoniul statului

Dosarul „Mihai Oltean”: probele au ajuns în patrimoniul statului

Replica API 21 iunie 2016 | 00:00 300

Proceduri

Proceduri

Mihai Oltean

Bunurile aflate la dosar, ca probă, în dosarul omorului din Costineşti, deschis în vara anului 2013, vor ajunge în patrimoniul statului, întrucât acestea nu au fost recuperate de aparţinători. Mai exact, vorbim despre dosarul în care Sebastian Ghica a fost cercetat pentru omor, după cr şi-a lăsat prietenul să moară, în pensiunea sa din sudul litoralului. Cererea a fost formulată de formulată de Compartimentul Executări Penale din cadrul Tribunalul Constanţa, pe 17 iunie a.c., conform procedurii, şi admisă în aceeaşi zi de instanţă.

Este vorba despre „pantof ridicat de pe bancheta din spate auto CT-05-DXX, aflat în coletul nr. 3; prosop ridicat de pe aceeaşi banchetă, aflat în coletul nr. 4; bâtă de baseball ridicată dintre scaunul stânga şi banchetă spate auto CT-05-DXX, aflată în coletul nr. 5; pantof ridicat din camera nr. 7 Pensiune Talisman, aflat în coletul nr.15; pantalon model blue jeans ridicat din camera nr. 7 Pensiune Talisman, aflat în coletul nr. 16; bluză culoare maro, ridicată din camera nr. 7 Pensiune Talisman, aflat în coletul nr. 17; curea pantalon ridicată din camera nr. 7 Pensiune Talisman, aflat în coletul nr. 21; faţă de pernă ridicată de pe patul din partea stângă lângă fereastra camerei nr. 7 Pensiune Talisman, aflată în coletul nr. 23; cearşaf ce se afla pe patul din partea stângă lângă fereastra camerei nr. 7 Pensiune Talisman, aflată în coletul nr. 24; prosop ce se afla pe patul din partea stângă lângă fereastra camerei nr. 7 Pensiune Talisman, aflată în coletul nr. 25, şi cearşaf ridicat dintre cele două paturi de lângă fereastra camerei nr. 7 Pensiune Talisman, aflat în coletul nr. 26, potrivit minutei Tribunalului.

Reamintim că Mihai Oltean a fost găsit într-o cameră a pensiunii sale, în vara anului 2013, în comă. De atunci au început speculaţiile, că ar fi fost bătut, ar fi căzut şi, din cauza loviturii, a murit singur. Numai că ulterior poliţiştii au desluşit misterul. În noaptea nenorocirii, Mihai se întorcea la hotelul familiei (situat în Costineşti), împreună cu Ovidiu Sebastian Ghica.

La un moment dat, Oltean a urcat pe maşina lui Ghica, dar în mers s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit serios la cap. În loc să ceară imediat ajutorul medicilor, Ghica l-a luat pe Oltean şi l-a transportat la pensiunea sa, unde l-a lăsat de izbelişte, victima fiind găsită de mama sa, câteva ore mai târziu. Tânărul a fost transportat în comă la spital, însă, pe 23 iulie 2013, urmare a fracturilor produse la nivelul cutiei craniene, a decedat. Ovidiu Sebastian Ghica a fost condamnat la ani grei după gratii.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369