REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dosarul MORȚII FETIȚEI care a CĂZUT în GOL: administratorul a continuat lucrările ILEGAL!

Dosarul MORȚII FETIȚEI care a CĂZUT în GOL: administratorul a continuat lucrările ILEGAL!

Replica API 31 mai 2017 | 00:58 524

Anchetatorii au terminat cercetările

Anchetatorii au terminat cercetările

Tupeu fără margini! Chiar dacă o minoră și-a pierdut viața și cercetările erau în toi, cel care se ocupa cu construcția imobilului de pe care a căzut victima nu a dat doi bani că organele de control a dispus oprirea lucrărilor și și-a văzut de treabă! Astfel că, acum, la finele anchetei, s-a mai adăugat o infracțiune la dosar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus trimiterea în judecată,la data de 11.05.2017, a inculpaţilor SC Eucass SRL, cercetată în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și continuare a lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente potrivit legii şi Iusuf Mahir, cercetat în stare de control judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și continuare a lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut faptul că, la data de 30.11.2016, în jurul orei 16:30, a survenit decesul minorei T.R.M., în vârstă de 12 ani, care a căzut în gol de la etajul 5 al blocului aflat în construcţie, situat pe strada Steagului, nr. 49, din municipiul Constanţa, ca urmare a nerespectării de către inculpata SC Eucass SRL, reprezentată legal de către inculpatul Iusuf Mahir, în calitate de administrator, a dispoziţiilor legale stabilite de Primăria Constanţa prin HCLM 184/2013, referitoare la modul de împrejmuire cu panouri aliniate şi acoperire cu plasă a construcţiei existente. Totodată, după dispunerea opririi lucrărilor de către organele de control competente şi sancţionarea societăţii SC Eucass SRL, administrată de Iusuf Mahir, prin procesul verbal de constatare a contravenţiei nr. 71585/19.05.2014 (când stadiul lucrărilor executate era de D+P+3E), au fost continuate lucrările, reprezentanţii Primăriei mun. Constanţa constatând, prin nota de constatare nr. 008495/03.11.2016, faptul că societatea SC Eucass SRL, administrată de IUSUF MAHIR, nu s-a conformat măsurilor dispuse prin procesul verbal de constatare a contravenţiei nr. 71585/19.05.2014, stadiul lucrărilor fiind de D+P+5E.

L.C.

Citește DETALII aici: FILMUL TRAGIC al MORȚII FETIȚEI care a CĂZUT în GOL, la Constanța! O societate și administratorul, cercetați

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In baza art.421 pct2 litera b CPP raportat la art 403 alin 1 litera c si alin 2 CPP in referire la art 21 alin 3 din Constitutia Romaniei si art 6 si 1 din Curtea Europeana a Drepturilor Omului admite apelurile declarate de apelantii inculpati Iusuf Mahir si Sc eucass srl impotriva sentintei penale 305 02.03.2020 pronuntata de Judecatoria Constanta in dosarul 15539 212 2017 , DESFIINTEAZA IN INTEGRALITATE SENTINTA APELATA SI TRIMITE CAUZA LA REJUDECARE LA INSTANTA COMPETENTA IN VEDEREA REJUDECARII . DEFINITVA 0
0
0
Puteti s-o sugeti cat vreti, dar adevarul e ca nu poti sta cu niste sute de mii sau milioane de euro blocate cat timp se taraie investigatiile pe la noi. Imi pare rau despre fetita respectiva, dar stim cu totii ca o ancheta de genul sta se termina in 5 sau 10 ani. Investitorul respectiv sa stea 10 ani pe bara ca nu au timp sau chef procurorii ?
4
0
Fmm de ordinari...voi astia care lingeti ciocan' si sa mi-l lingeti si pe al meu...pai in mortii vostri...parintii au vina ca un copil a fost curios si a mers acolo sa se joace...de nu v-ar mai muri multi inainte de muisti...pai cacatul ala de proprietar oare nu avea obligatia prin lege sa asigure paza sau securitatea santierului...slugi proaste ce sugeti ciocane...idiotilor...daca mergeti ca prostii pe strada si va rupeti gatul intr-o groapa nesemnalizata ca o avarie...cine e de vina?mama voastra ca v-a nascut asa prosti...
0
4
Cand a murit fetita nu se mai lucra! Era o cladire neterminata si abandonata! La fel este si in ziua de azi! Balariile sunt cat cladirea si inca este imprejmuita! Iar cei care o numiti "parazit" pe aceasta fetita care a murit,va numiti pe voi. Sunteti niste animale si sa va rugati la D-zeu sa nu treceti prin asta ca si parintii acestei fetite! Asta daca are careva mila de voi sa va faca un copil!
0
5
Exact cum ai spus, mihai! Iusuf este un om important, de el mai depind si altii, dar fetita aia era un parazit social. Pai se compara? Viata lui Iusuf pentru viata lu bagaboanta aia?
5
3
executati parintii fetei , Vasile. nu va este rusine ? Ce vina are dl Iusuf care a asigurat de mai multe ori lucrarea dar i-a fost furat gardul , ca a murit fetita ? f bne ca a murit , sa moara si parintii si rudele ei!
6
2
Ce cauta fata pe santier?erea proprietatea lu ta-su?cu ce buna crestere a indraznit ea sa mearga pe proprietatea aia!?seamana cazul cu ala muscat de caini pe o proprietate in timp ce bunica statea pe banca in parc!!Si s-a umplut de bani!adica cine-i prost si nu are grija de copilul altuia,care sta nepasator, va trebui sa-l plateasca de bun!
6
2
Bai,nu va mai luati de Iusuf ca va da pe mana prietenului si asociatului lui cel mai bun, marele securist Jivu C. Asta are spate pana SUS..e cel mai periculos Securist..Asa ca lasati-l pe Iusuf in pace..
7
0
Executati parintii copilului poate voiai sa spui , in fata blocului ptr ca nu au avut grija si nu au stiut sa-si educe copilul .
7
6
Executat in fata blocului ca exemplu ! Fara drept de apel !
4
6
Fetita nu a avut parinti? Mai terminati odata cu gasirea vinovatilor ca nu e gard,ca nu e plasa,ca nu e panou! E o lucrare care trebuie terminata.parintii sa fie anchetati ptr ca nu au discutat in familie cu minora despre riscuri asa ca alea de la traversarea strazii si pana la aflarea in locuri nesigure
8
6
deci din 2014 si pina in 2016,ala a facut ce a vrut ca pe tarlaua lui!primaria s a facut ca nu vede?! sa plateasca!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614