REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dosarul Revoluţiei. Procurorii explică diversiunea: Teroriştii nu au existat

Dosarul Revoluţiei. Procurorii explică diversiunea: Teroriştii nu au existat

Replica API 22 aprilie 2019 | 02:02 570

Tehnici militare de diversiune aplicate la Revoluţie pentru a convinge pe civili şi militari că puterea nou instaurată salvează ţara de ultimele zvâcniri ale regimului dictatorial. Asta spun procurorii militari care au trimis în judecată dosarul la aproape 30 de ani de la violenţele în care au murit sau au fost răniţi mii de oameni. Magistraţii descriu, în documentele trimise la Curtea supremă, toate tehnicile de dezinformare folosite, care au dus la panică, neîncredere şi ucideri necontrolate. Iar duşmanul poporului, aşa-numitul terorist, a fost o invenţie perfidă, explică acum Parchetul militar.

Procurorii militari acuză, în documentele ajunse pe masa judecătorilor odată cu dosarul Revoluţiei, că Ion Iliescu şi militarii care l-au ajutat să preia puterea după fuga cuplului Ceauşescu au orchestrat cea mai mare diversiune din istoria României.

„Scopul inducerii în eroare din cursul lunii decembrie 1989 a fost pe deplin realizat, având în vedere că masele populare au fost într-adevăr neutralizate în timp ce puterea totală în stat a fost acaparată de o minoritate politico-militară (grupul Iliescu).”

Toate tehnicile din manualele militare au fost aplicate, scriu procurorii, iar asta a dus la mii de morţi, răniţi şi sute de oameni arestaţi ilegal. Prima aplicată - demonizarea dictatorilor, lăsând în planul doi realitatea că cei doi abandonaseră puterea.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma baiatule revolutie a fost pana a fugit Ceausescu cu elicopterul dupa care a venit nea nelu cu emanati lui sa apere tara de teroristi inventati care idioti fiind nu trageau in"emanati"trageau ca prosti omorand oameni nevinovati au mai dat cateva ordine aiurea facandui pe militari sa se inpuste intre ei cica sub emotia evenimentului dupa care i-au adus pe LEANA si NICU i-au inpuscat si imediat s-a facut liniste ca la un semnal.Asta e tot fosti trebuiau sa ramana la putere si au ramas.
2
0
pentru astia care tot o dati cu lovitura de stat 1. sa intelegem ca cei care au fost la baricada , au luptat si au murit sunt tradatori ! 2.Eroii si martirii de la revolutie trebuiesc blamati pentru ca au sustinut lovitura de stat .3 In opinia voastra ar trebui reinstaurat regimul lui Ceausescu ?Deci comunistii nu au murit inca, Escu tu ai nostalgii ca si prostul de la 10.31!Mama daca va prinde hastag Marin zis Ceausescu,Dide sau saorma Angy s-ar putea sa vi-o luati in bot rau de tot,comunistilor!
2
6
In Decembrie 1989 a fost Lovitura de stat, Nu revolutie! Lovitura de stat a fost pusa la cale de bolsevicii: ion iliescu, alexandru barladeanu, gelu voican voiculescu, silviu brucan..cu ajutorul securitatii de-atunci! Si bineanteles ca recuzita s-au gasit actori care sa fie distribuiti in rolul de revolutionar! Portret de revolutionar este unul ca codrin stefanescu sau radulescu, mitraliera lui DRACnea. Daca se va face o ancheta serioasa sa-i ia la scarmanat pe toti revolutionarii rasplatiti de bolsevici ca sa le gireze asa zisa revolutie cand de ffapt a fost curat LOVITURA DE STAT.
5
3
Au reusit sa minta romani cu FSN nu este partid politic FSN s-a transformat in partid politic pt.ca asa vror romani,asa au confiscat revolutia ca au trbuit sa ucida asta e.Multi nu au acceptat minciuna si au demonstrat in piata universitati dar au chemat mineri printre astia s-au amestecat oameni care aveau nevoie de acoperire sa curete piata de elementele soviniste,antinationaliste cum a spus nea Nelu si au facut curat.Dece au facut asta se stie,trebuiau sa ramana la putere cu orice pret.
4
1
Teroristii nu au existat?Diversiune. Adica erau niste gloante care se detonau singure si nimereau direct in cap. Profita ca dupa 30 de ani oamenii maturi de atunci au cam murit sau sunt neinteresati, si ne vand ei diversiuni. Cum se cheama cei care au ucis utilizand arme de foc? Teroristi cumva? Dupa disparitia lui tov. au existat niste persoane care credeau ca pot recupera comunismul. Si se foloseau de crime si teroare. Daca nu vedeam indivizi arabi care trageau ziceam ca gloantele s-au detonat singure... Vrem sa aflam adevarul sau sa-l ingropam?. Diversiune e ce se intampla acum. De ce?
1
1
Sper ca Iliescu macar, daca cei mai multi din autorii loviturii de stat din 1989 au murit,sa apuce sfarsitul procesului. O condamnare chiar si foarte tarzie ar repara cei 30 de ani din viata pe care i-am cam pierdut...
5
4
De 30 de ani suntem ametiti de diversiuni,o mare parte a poporului,din pacate se voteaza cu comunistii in continuare! Am ajuns ultimii din fostul bloc comunist!!!!
10
2
toate diversiunile sunt tehnici rusesti de a ameti populimea. Ucigasul ilici trebuie impuscat !!!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614