REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dosarul ROMILOR cu PALATE se „plictisește” în penitenciar!

Dosarul ROMILOR cu PALATE se „plictisește” în penitenciar!

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 1689

Intrau peste oameni în case, sun pretextul că dădeau de pomană! În realitate au PALATE!

Aceştia abordau victimele infracţiunilor, de cele mai multe ori persoane vârstnice, trecute de 80 de ani şi, pretextând că oferă alimente cu titlu de pomană în memoria unei persoane decedate sau oferindu-se să cumpere bunuri uzate la preţuri avantajoase, le-au câştigat acestora încrederea şi au pătruns în locuinţele persoanelor vătămate, situate în 12 judeţe ale ţării, judeţele Constanţa, Galaţi, Vrancea, Giurgiu, Gorj, Vâlcea, Olt, Călăraşi, Argeş şi Prahova, Mehedinţi, Cluj precum şi în Bucureşti de unde au sustras sau au încercat să sustragă bijuterii din aur, bunuri de valoare şi importante sume de bani, folosind violenţa în cazul în care erau surprinşi de victime în timpul furtului.Valoarea totală a prejudiciului depăşeşte 500.000 euro. De precizat este că rechizitoriul are nu mai puţin de 500 de pagini. În cauză au fost luate măsuri asigurătorii asupra a 11 imobile (case şi apartamente), 9 autoturisme şi 17 conturi bancare. Şi, chiar dacă una dintre inculpate, Garofiţa Mocanu, a fost graţiată în baza unor poveşti lacrimogene cu privire la un aşa-zis mod de trai greu, în realitate, toţi indvizii, romi, au palate!

Video:

Ulterior, toți au fost condamnați la ani grei de închisoare.

Liliana Ioniţă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioane i-ai pe rand:tigani,adica hoti de ultimul nivel,machidoni si alti baieti descurcareti cu spaga sau lins clantele politicienilor,primari,directori la stat,judecatori si alti functionari corupti ai statului si pe locul 1"medalia de aur"senatori,deputati si alti politicieni bagati prin consilii de administratie,AGA,si tot felul de alte gauri de sobolani.
0
0
foarte bine , sa intre peste ei
2
0
TATA nu te ai prins de figura au spart usa pt. ca era necesar sa filmeze o scena care sa arate ca au vrut sa ii ia prin surpridere.Realitatea e ca mai inainte au fost anuntati sa plece chiar de sefii politiei.
2
0
Paraziti sociali.
3
0
Boraturi cu palate, baga-mi-as pula-n rasa si natia lor.
6
0
ce idioti , au spart usa degeaba se vede ca ati facut filaj din parti , ati mers pe vorbe pe ursi din padure, niste labagii care iau bani de pomana de la stat , asa prosti sa fiti ca nici nu stiati daca e acasa cineva,
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367