REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”: Oreste și Raluca Bădulescu, printre martori

Dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”: Oreste și Raluca Bădulescu, printre martori

Replica API 12 iulie 2018 | 16:13 240

Procurorii DIICOT și polițistii de la Crimă Organizată au făcut astăzi dimineață, 12 iulie a.c., la ora 6.00, mai multe percheziții la traficanți și consumatori de droguri, susțin mai multe surse din sistemul judiciar. În dosar este vizat un anume Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei. Printre cei cercetați ar fi și vedete din showbiz și chiar media, informează libertatea.ro.

sursă foto: libertatea.ro

Potrivit libertatrea.ro, după o investigație de câteva luni, procurorii DIICOT și polițiștii de la antidrog au descins, în această dimineață, la patru adrese din Capitală, în casele traficanților, dar și la locuințele celor care au cumpărat marfă de la rețeaua respectivă.

Anchetatorii au emis mai multe mandate de aducere pe numele lui Adrian Cărbunescu, zis Max, dar și pe ale celor care au cumpărat de la el droguri de mare risc.

Surse susțin că investigația polițiștilor a ajuns inclusiv până la vedete, unele TV, care cumpărau, fiecare, "marfă" de sute de euro de la rețeaua lui Max.

Martori în dosar, susțin surse de la DIICOT, sunt și jurnalistul TV Oreste Teodorescu și stilista Raluca Bădulescu, jurată la emisiunea "Bravo, ai stil", de la Kanal D.

Contactat de Libertatea, Oreste Teodorescu și-a declarat perplexitatea: "Asta e o farsă?". El a negat orice legătură cu cazul, a spus că nu-l cunoaște "absolut deloc" pe Adrian Cărbunescu, zis Max. Oreste Teodorescu a spus: "Eu sunt în Deltă, la Sfântul Gheorghe, acasă e mama, care mi-a spus că nu a fost nimic, nici o percheziție". Ulterior, el a spus: "Am sunat la DIICOT și mi-au confirmat că informația despre mine e falsă". Potrivit surselor DIICOT, cei care vor fi chemați sunt, în acest moment al investigației, martori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au reinceput manipularile tip PSD, iar pupulimea cu mintea scurta pune botul la comentarii. Bravo Oreste, mergi inainte si nu te lasa. Mancatorii de cacao pot sa linga izmenele lui Dragnea.
0
1
La pesedei le sare mustarul des in ultima vreme hahaha
1
1
...ma mira ca Oreste s-a ...prafuit putin. Cel ce fusese prietenul lui Mircea Badea, cel ce fusese in casa acestuia s-a exprimat in termeni inacceptabili la adresa familiei realizatorului A3, mai precis la mama acestuia. Asta spune tot despre acest individ insalubru ce se manifesta ca un posedat. Prafurile...
3
0
sa ti iau urechile in pula de psd ist muist!!
2
6
la puscarie cu oreste mult a mai jignit oameni politici la insolventa tv sapi groapa cuiva cazi in ea doamne ajuta.
4
1
Oreste Drogatul, latra pe la tv ca, vai ce bine ar fi la guvernare cu ceilalti drogati, betivi si paraziti din gasca sorosista. Tampit ar fi poporul asta sa se lase manipulat cu chipurile, CORUPTA si alte aberatii. Auzi , romanii care in cea mai mare parte sant oameni cu mintea la cap sa-i conduca niste drogati, betivi, gen chirila, oreste, batausii de batrani, ofiteri sub acoperire, ca turcitu, gusa, etc.
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614