REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DOSARUL UNEI CRIME ȘOCANTE! Și-a UCIS MAMA și a încercat s-o ÎNMORMÂNTEZE; când a fost ARESTAT a încercat să se SINUCIDĂ

DOSARUL UNEI CRIME ȘOCANTE! Și-a UCIS MAMA și a încercat s-o ÎNMORMÂNTEZE; când a fost ARESTAT a încercat să se SINUCIDĂ

Replica API 6 iunie 2019 | 17:11 647

Tentativă de suicid în arestul IPJ Constanța

Tentativă de suicid în arestul IPJ Constanța

foto: arhivă!

Un bărbat care locuia în Cumpăna a fost condamnat la 23 de ani de închisoare după ce și-a omorât mama. Acesta a încercat să mușamalizeze totul, pregătindu-se de înmormântare. Însă, atunci când trupul neînsuflețit a rămas fără haine, rudele au observat semnele de violență și au sunat la Ambulanță. Cadrele medicale au anunțat imediat la Poliția și așa s-a aflat crudul adevăr: femeia fusese ucisă! Fiul acesteia a ajuns în arest, iar când și-a dat seama că au fost audiați mai mulți martori, a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în arestul IPJ. Pe 10.05.2019, sentința prin care a fost condamat a rămas definitivă, iar acum a depus contestație în anulare, urmând a se judeca pe 5.09.2019.

Sandu C. a ajuns să locuiască în Cumpăna prin bunăvoința surorii sale, care i-a permis să ocupe un corp al imobilului, în celălalt stând mama lor, o octogenară. Bărbatul e cunoscut ca având un comportament dubios, certăreț, agresiv, mitoman și consumator de băuturi alcoolice. În anii '90 a mai stat vreo 3 ani în închisoare, după ce i-a aplicat tatălui său o lovitură cu coasa în zona capului. Acesta lucra ca bucătar pe litoral, dar nu rezista mai mult de câteva săptămâni la un loc de muncă pentru că, potrivit angajatorilor, era un individ conflictual, își deranja colegii, mințea mult, se certa și consuma băuturi alcoolice. Și vecinii îl știu ca pe un om agresiv, care își bătea frecvent mama, lucru confirmat și de preotul din localitate. Astfel a ajuns s-o ucidă în bătaie, în noaptea de 13 spre 14 august 2017, după care, de dimineață, când s-a mai trezit din beție, a încercat să facă să pară că femeia a murit întrucât era bătrână, simulând o durere fără margini, pregătindu-se de înmormântare. Și-a sunat sora, anunțând-o printre lacrimi de pierderea suferită, apoi a mers la preotul din localitate pentru a programa slujba și a chemat și persoana care se ocupă, în localitate, cu spălarea trupului neînsuflețit. Însă, când au fost înlăturate hainele, respectiva persoană, dar și sora inculpatului, care se afla la fața locului, au observat mai multe semne de violență. Atunci, i s-a spus inculpatului că îmormântarea nu se poate realiza fără un certificat de deces, iar rudele au decis să sune la Ambulanță. Cadrele medicale au constatat decesul și au sunat la Poliție. Pe fir au intrat și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care au trecut la audieri.

Inculpatul a VRUT să se SINUCIDĂ în arestul IPJ

Inculpatul a declarat că, pe 13 august a plecat să muncească în Mamaia, la un restaurant și că a ajuns acasă în cursul nopții de 13 spre 14, găsind-o pe mama sa moarta, pe podea, în corpul imobilului ocupat de el. Procurorii au luat legătura cu deținătorii restaurantului, care au precizat că inculpatul nu a fost acolo și că oricum nu mai lucra din iunie. "La data de 14 august 2017 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie faţă de numitul Sandu Constantin, reţinându-se că, în seara de 13 spre 14 august 2017 a agresat-o pe mama sa numita Sandu Gheorghiţa, căreia i-a aplicat numeroase lovituri cu corpuri dure, ce au condus în final la decesul victimei. La aceeaşi dată s-a dispus prin ordonanţă reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii menţionate. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în seara de 13 spre 14 august 2017, după ce a consumat băuturi alcoolice, inculpatul, cunoscut ca o persoană violentă, a hotărât să o ucidă pe mama sa numita Sandu Gheorghiţa în vârstă de 88 de ani, aflată într-o situaţie vulnerabilă din cauza vârstei şi a problemelor de sănătate, hotărâre pe care a pus-o în aplicare după e a adus victima în locuinţa sa. Multiplele lovituri aplicate cu pumnii şi cu picioarele au cauzat victimei leziuni incompatibile cu viaţa ", potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. După ce a aflat că mai mulți martori au dat declarații, bărbatul a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în arestul IPJ. Judecătorii l-au găsit vinovat, acum urmând a se judeca cererea sa de contestație în anulare.

Liliana CHIRU

sursa foto: sursa:unpoliticallycorrect2016.wordpress.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
retard esti tu bai agariciule , votam parlamentul care da guvenrul din care face parte ministrul de interne care numeste sefi de politie care la randul lor decid ce politai prosti ca tine sunt zburati din functie pe motiv de incopmpetenta crancena si indiferenta criminala, pricepi bai tranta?
0
0
Ce retard esti. Ce institutii votezi tu laba trista?
1
1
Atatea semne de dinainte si niciun rahat de masuri din partea unor institutii pe care noi le votam...
5
0
Un dezechilibrat mintal care a distrus o viata care i-a dat viata ! Rusine !
7
1
aici nu mai comentati,jegurilor?faruk,garide,nimic!pirnaiasilor!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218