REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Două accidente de circulaţie, în două ore, în Murfatlar. Şoferii şi-au abandonat maşinile şi acum sunt aşteptaţi la Poliţie

Două accidente de circulaţie, în două ore, în Murfatlar. Şoferii şi-au abandonat maşinile şi acum sunt aşteptaţi la Poliţie

Replica API 13 ianuarie 2013 | 00:00 366

Poliţiştii constănţeni cercetează două evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. Ambele au avut loc pe Calea Bucureşti din localitatea constănţeană Murfatlar, la interval de două ore.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, poleiul a dat mari bătăi de cap şoferilor. Două accidente, în decurs de 2 ore, s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Astfel, la ora 02.30, un BMW Seria 5, de culoare gri metalizat, aparţinând lui Bezat Erghiun, a fost condus pe Calea Bucureşti din Murfatlar , dinspre Murfatlar spre Poarta Albă, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat într-un gard. Potrivit martorilor, din maşină a coborât o femeie, care a încuiat maşina şi a plecat. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul era condus de o femeie, iar în maşină se mai aflau alţi doi pasageri, toţi trei părăsind locul accidentului. Proprietarul este cunoscut de către poliţiştii din Murfatlar, care i-au informat pe poliţiştii de la rutieră, urmând a fi audiat. Proprietarul are 24 de ore să se prezinte la secţie, întrucât accidentul a fost soldat doar cu pagube materiale, fără a exista victime. Cu pagube materiale a fost soldat şi accidentul petrecut tot pe Calea Bucureşti, de data aceasta mai spre dimineaţă, la ora 04.50, când un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Elveţia, în care se aflau trei persoane de sex masculin, cu direcţia de mers Poarta Albă - Murfatlar, a derapat pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu polei, şi a intrat în gardul unui imobil şi într-un magazin. Potrivit surselor din cadrul Poliţiei Murfatlar, gardul imobilului a fost distrus pe o porţiune de 11 metri, iar maşina s-a răsturnat şi s-a oprit în peretele unui magazin, provocând distrugerea peretelui, dar şi distrugeri grave la autoturism. Maşina aparţine lui Andrei Ene din Medgidia. Conducătorii auto şi pasagerii au părăsit locul faptei. Până în acest moment, nu s-au prezentat la secţie. Conducătorii auto au 24 de ore să se prezinte la poliţie. În prezent, ambele evenimente sunt cercetate de Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR).

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102