REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Două accidente, fix în acelaşi loc: prima dată a fost pus la pământ semnul STOP, a doua oară - un gard!

Două accidente, fix în acelaşi loc: prima dată a fost pus la pământ semnul STOP, a doua oară - un gard!

Replica API 10 august 2018 | 00:05 1536

Două coliziuni în acelaşi loc! Intersecţia Dumbrava Roşie cu Bucovinei este "magnet" pentru accidente rutiere.

Primul accident a avut loc în jurul orei 10:00, când un bărbat, de 62 de ani, a condus un autoturism marca Dacia, pe strada Dumbrava Roșie, dinspre Moldovei către bulevardul Mamaia, iar la intersecția cu strada Bucovinei, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului "Oprire", a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkewagen, condus de un bărbat, de 45 de ani, care circula regulamentar. Din impact, semnul "Oprire" a fost pus la pământ!

A doua coliziune a avut loc în jurul orei 17.20, când o şoferiţă care conducea un Renault nu a acordat prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism Mustang, condus de un tânăr. Din impact, autoturismul marca Renault a ricoşat, intrând în gardul unei case.

"Să se monteze opritoare pe asfalt, se circulă cu prea mare viteză în zonă", a comentat un constănţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intersectia asta a stat 6 ore cu indicatorul stop pus la pamant,de la accidentul de dimineata.Salvarea,Politia venita dar indicatorul tot culcat pe asfalt,au trecut zeci de masini care nu au oprit in intersectie din cauza vizibilitatii
0
0
Ala e mustangul lu alin asa il.cheama pe sofer un. Muist
7
0
Frustratilor mustangu n a avut nicio vina saracu cu renault a intrat in el
1
2
Vrem pasaj subteran, e singura solutie pt stoparea accidentelor
1
0
Asta se intimpla in Romania si INDIA.
6
0
Ce va pasa ma de banii omului ca nu a furat de la voi. Voi de ce nu faceti nimic de ce nu riscati? De ce nu investiti? De labagii invidiosi care comenteaza de-aia
3
14
Dabo doner, kk la chifla
13
1
E a lu fisu lu Marius Ciobanu, cel mai mare ciorditor. Asta o fura si pe maica-sa. A bagat vreo 7 luni de parnaie!
11
2
Mustangul asta a fost oare la sinaia? La sinaia se intalnesc posesorii de mustanguri sa-si arate basinile
2
6
De haram a venit de haram se duce! E a lui Ciobanu, ala de a fost la puscarie ca a cerut mita prostu cand era adjunct la ITM. Un analfabet care a cotizat pe rand pe la toate partidele. Acum a ajuns la psd , ca doar e partidul tuturor borfasilor ! Nu-l inreaba nimeni de unde are atata avere avarul asta care se vopseste si la coaee ! Sa se aleaga praful de ei !
21
0
Hahahah. Bine zis frate. Numai mancare "nobila", cu mucegai vinde si la regal pan delivery si la dabo si la toate panaramele de patiserii pe care le are infractoru'. Si o tine si pe maica-sa, femeie de 70 de ani in port la poarta 2 ca vanzatoare la o bodega unde beau toti boschetii.
19
0
Ragalie ce ai facut cumetre .. ti-ai stricat cotetul ? Lasa ca vinzi doua trei placinte mucegaite si iti iei altu ...
25
0
Sa sa faca sens giratoriu
6
5
Chiar nu cititi articolul, nu vedeti ca o vitica nu a acordat prioritate?
6
9
ASA se intampla cand toti tiganii au renuntat la caruta si au masini de zeci de mii de euro
16
1
E Alin Ciobanu, fratele consilierului Ciobanu Cosmin, probabil era drogat, el asa umbla cu Mustangul altfel nu are curaj sa conduca
19
3
Primar rusinos. neagoe si mihaiesi - accidente. Mazare in pastaie - un mascarici trist, rod al vremurilor. Lakete Fagadau - nici-o scuza. Rusinea liceului si a orasului. Omul e praf, inconjurat de prafuri. Doar ce-am facut, in ultimele 6 ore, doua sesizari la politia locala, cu zero rezultate.In zona de monumente istorice clasate a orasului. ce asteptari sa mai avem in rest. Abia asteptam alegerile.
18
2
Consilierii psd au mustanguri. Domnul da la dabo doner, domn consilier nu vede semnele
16
2
fiecare semn''stop'' la 50 m distanta fatza de locatia initiala,sa fie semnalizat cu cel putin 250 m inainte si in cazuri extreme desfiintarea''stopului''ca sa fluidizam traficul,e fapt mai bine desfiintam si codul rutier si regulamentul ca sa nu mai fie ambuteiaje''sa luam exemplu de la fratii nostrii tigani care merg cu cotigile pe drumuri europene fara permis,fara asigurari,fara costuri ascunse.Singura conditie,platiti in continuare taxa de smecher adica roviniete si accize la iarba de pe camp''-Catalin Radulescu-mitraliera, senator PSD''
6
3
mai degraba, un magnet al idiotilor.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102