REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Două case din Mangalia, cuprinse de flăcări!

Două case din Mangalia, cuprinse de flăcări!

Replica API 6 ianuarie 2017 | 16:58 425

Două locuințe au fost cuprinse de flăcări vineri, 6 ianuarie, în Mangalia. Incendiul a avut loc pe strada George Enescu, în zona Coloniști. Din câte se pare, incendiul a pornit de la coşurile de fum necurăţate.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost prezent la intervenţie, declarând: "Din păcate, pe lângă diverse avarii ENEL sau probleme de trafic, în Mangalia a avut loc și un alt incident neplăcut, respectiv un incediu care a afectat două case sociale din cartierul Colonişti. Am fost prezent acolo, împreună cu o echipă de colegi din Primărie, iar pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri, cu 3 autospeciale, precum și o echipă a ENEL. Incendiul extrem de violent a fost stins în cele din urmă, însă lupta cu flăcările a fost mult îngreunată de condiţiile meteo nefavorabile. Din fericire, nu au fost victime omeneşti, ci doar pagube materiale. Cele două familii vor fi ajutate de către municipalitate, cu spațiu de cazare și mâncare caldă, în această perioadă dificilă. Îndată ce vremea ne va permite, locuinţele vor fi renovate, iar cele două familii se vor întoarce la casele lor".Edilul Mangaliei a mai transmis: "Deoarece vremea rea va continua în perioada următoare, rugăm cetăţenii să evite pe cât posibil deplasările. Noi vom rămâne în continuare în alertă, gata să intervenim la solicitările dumneavoastră".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Una dintre ciorile care stateau in casa,la sfarsitul verii,a cazut si si-a rupt o aripa in urma unui conflict cu un roman,pe care a vrut sa-l loveasca cu un cutit pe la spate.Normal Iorgus trebuie sa ajute tiganii,ca el este prietenul lor.
2
2
unde-i radu sa ne vada sa-i dam ceva sa nu inghete de fraier !
0
2
vai de ele de masini! salarii imense dau dar sa cumpere niste masini performante si sa se ajunga in timp rapid,pauza! rusine !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218