REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Două femei din Constanţa, confirmate cu COVID 19, cercetate penal după ce au mers la spital cu taxiul

Două femei din Constanţa, confirmate cu COVID 19, cercetate penal după ce au mers la spital cu taxiul

Replica API 9 aprilie 2020 | 15:09 18040

Două femei din Constanţa sunt acuzate de zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit surselor apropiate anchetei, cele două au fost anunțate de Direcția de Sănătate Publică Constanța că rezultatul testării pentru COVID 19 este pozitiv. Trebuia să aștepte la domiciliu, unde erau în izolare, până la sosirea ambulanței pentru a fi preluate și duse la spital. Însă, ele au luat taxiul și au pornit spre spital.

Oamenii legii s-au autosesizat

Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Secției 1 Poliție Constanța efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 al. 1 Cod penal, în cauza înregistrată la 07.04.2020 ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție.

Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care două persoane, cărora le-a fost comunicat că sunt confirmate cu COVID19, s-au deplasat la sediul unității spitalicești din mun. Constanța cu un taxi, încălcând astfel măsurile de carantină.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-mi sugi pula daca nu-ti convine Muistule!Si familia ta la fel!
3
5
Astia care nu il suportati pe primarul nostru PSD !!! Mergeti la SUCEAVA sa vedeti spitale europene MARCA pnl ... mergeti la Deva la Arad La Cluj numai treaba de treaba acolo cu primari PNL !!! Sai sugeti coaiele lui primaru nostru va desinfecteaza orasul , face treaba de treaba peste tot ... dar laturiile vor distrugere !! mergeti la suceava !!!
7
22
Si prin ce magazine s-au mai plimbat JAVRELE? Taximetristul trebuie izolat iar dupa o saptamana testat sa vada daca a fost contaminat.
10
5
2 tiganci din piata chiliei. Cam despre asta e vorba.
21
3
Prietene, confunzi marfa cu ambalajul,taximetria este o afacere ca si un magazin,este societate comerciala,platesc toate darile catre stat mai mult ca tine ca sa aiba statul bani sa-ti plateasca somajul tehnic! Eu am investit in ceva,tu ce-ai facut in viata,ai cules capsuni?
20
3
Vezi ma taximetristule ca Marea Britanie,Italia si Germania cauta muncitori in agrigultura,dute acolo si castiga un ban cinstit fara sa fii umilit de tiganci si nespalati,sau munca iti pute ?,mai bine stai cu curu pe scaun si invartii de un volan.
13
11
Cursa pentru taxi a fost din partea Covid?
9
4
Erau precupetele lui Fagadau in pijamale si papuci din HC ce spital arse ptr. a evita raspandirea virusului ..singura solutie ..
17
7
Asta este cacatul asta de tara unde taxiul este folosit pe post de ambulanta,pe post de transport betivi,pe post de transport de schimbat butelia sau facut piata nicidecum ca transport de lux auxiliar transportului in comun! Pe timpuri lesinatii astia care acum au si ei un pol in buzunar si se dau cu taxiul sa-i vada vecinii nici nu stiau ce inseamna ala taxi! Isi permiteau toate ciurucurile sa mearga cu taxiul? Asta-i calitatea clientilor care mai facu si spume ca taximetristii sunt cea mai joasa elita a societatii! In situatia asta cine este jegul societatii,taximetristul sau clientul?
22
3
Erau...vecinele Imbracate de oras Papuci si halat...flausat!!!
27
4
de ce mm nu spui odata la Politie toate astea si ne scutesti
17
6
Uber la Constanta!
12
4
Audi argintiu CT 66 SYN MG TL din Cernavoda are voie cu folie neagra pe geamurile din fata ?Ardeleanu Ion 67 ani se plimba prin oras,spune ca la varsta lui si cat este de javra nu se atinge nimeni de el!Umbla cu CT 24 CPK!
12
13
erau in halate si papuci, d-aia au luat taxiul, aa beeeee
34
1
am si eu o intrebare: sunt rude cu vaca proasta din Videle, sau sunt doar simple membre de partid pzd?
27
16
violate in anus cu sarma ghimpata
26
5
E rai in C-ta! Prostituatele sunt peste tot. Pustii umba in gasti de 4-5-7 si nu-i vede nimeni. Hingherii bantuie orasul desi este interzis in toata tara capturarea. Sa tot traiesti in orasul asta de kkt unde toti scuipa pe strada.
55
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614