REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea a cerut, în miezul nopții, să intervină la Antena 3, să îi răspundă lui Orban!

Dragnea a cerut, în miezul nopții, să intervină la Antena 3, să îi răspundă lui Orban!

Replica API 21 mai 2018 | 00:00 173

Liviu Dragnea a cerut, duminică seara, să intervină la Antena 3, telefonic! Dragnea a vrut să facă precizări despre cei 3 consultanți israelieni pe care PSD i-a avut la alegerile locale și parlamentare. În denunțul pe care Ludovic Orban l-a depus la Parchetul General, a vorbit și despre cei 3 israelieni în argumentarea sa la acuzațiile de înaltă trădare la adresa premierului Viorica Dăncilă, notează stiripesurse.ro.

”S-a vorbit despre cei 3 oameni, cetățeni israelieni. Ei lucrează cu șefi de state, sunt oameni respectabili. Noi am avut contract cu ei la alegerile parlamenare, s-a închis în 2016. Nu mai avem contract cu ei. Nu cred că doamna Viorica Dăncilă a vorbit vreodată cu ei. Dacă Orban are o problemă, să mă acuze pe mine de înaltă trădare. Acei oameni nu aveau cum să o influențeze pe Viorica Dăncilă. Intenționăm să luăm legătura cu ei și să colaborăm și la alte alegeri. Nu cred că acea plângere penală e făcută de Ludovic Orban. Orice procuror care are o brumă de respect pentru profesie nu poate da curs acelei solicitări. Ei nu am făcut nicio ilegalitate, doamna Dăncilă nu a făcut nici o ilegalitate. Premierul nu va demisiona. Mămăligi, așa cum suntem noi, nimic nu este exclus (n.r. despre organizarea unui miting)”, a precizat Dragnea.

”O să vedem ce se întâmplă după analiza MAE. Poate să fie da, poate să fie nu”, a spus Liviu Dragnea întrebat despre mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo domnule Dragnea , asa dati-le peste nas sorosistilor astia care vor sa vanda tara asta a noastra . Nu sunt multi oameni in tara care sa se implice si sa incerce sa faca ceva asa cum faceti dumneavoastra cu toate ca sunteti atacat din toate partile de sorosistii masoni anti ortodocsi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca , tineti-o tot asa. Moarte sorosistilor regalisti masoni care incearca sa ne cotropeasca .
6
6
Un om fara caracter, un nimic pentru ROMANIA!
4
3
Balega fara minte esti tu !
1
1
a istoriei te asteapta excrementule.
5
4
Sugi chilotii plin de cacat a lui Orban,Adolf si Codruta.Succesuri !.
8
7
Felicitari PSD, felicitari Dragnea. Cat timp aveti la dispozitie resursa interminabila de prosti din tara asta, sa nu va opriti din a o folosi.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614