REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea a cerut PSD să depună plângere împotriva lui Iohannis pentru înaltă trădare

Dragnea a cerut PSD să depună plângere împotriva lui Iohannis pentru înaltă trădare

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:35 324

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD se desfăşoară duminică, la Palatul Parlamentului. Pe ordinea de zi se află validarea preşedintelui CN şi alegerea şefilor celor 24 de departamente de specialitate, constituite în oglindă cu ministerele din Guvern. Mihai Fifor este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, fiind aprobat, deja, într-un Comitet Executiv Naţional al PSD, ca preşedinte interimar al CN.

Președintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminică, la Parlament, ca în 2019 să se depună o plângere pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis.

„Iohannis trădează interesele României, spune ca România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului UE, este act de trădare a intereselor naţionale, practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Drăghici, împreună cu domnul Iordache şi cu sprijinul domnului Toader, vă rog ca după Anul Nou să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis”, a spus Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa crezi un hot ?
0
0
Numai cine fura ca si dragnea sau au interes ca tara sa fie condusa prost pentru a traqe foloase il pupa pe dragnea . Altfel cum poti sa sustii un dement care de doi ani si mai bine a aruncat tara in haos si riscam sa ne izoleze definitiv . Acest dragnea a produs numai daune .
9
5
Motto : MUIE cu Spuma Vesnica tuturor JAVRELOR Hastag - PNL-EPRE
4
10
Paranoicul asta este mai rau ca Ceausescu care tot in peroada asta a sfarsit, arestati-l mai repede ca distruge toata tara daca mai sta mult
10
6
nu mai Romani au votat un Neamt Presedinte ,,,tradatori de tara,,
3
10
bine va face daca iohanis nu are coaie sa scape de penalul asta
8
7
Dragnea face o mare greseala sa se coboare la nivelul gunoiului Orban. Inteleg sa fie mai dur,sa termine cu blandetea fata de cei ce toata ziua nu fac decat sa stropeasca cu cacat guvernul dar si tara in ansamblul ei,dar sa o faca ceva mai altfel decat necioplitii si vandalii de la asa zisul PNL sau si mai de rahat,USR. Iohannis oricum tot bolovan antiroman ramane,ca si Basau,nu ai ce-i face. Astia care se cred zei ,astia mici ajunsi pe functii mari,urasc majoritatea,pentru ca in majoritate se regasesc mari profesori,doctori,oameni de cultura,academicieni,muncitori buni si crapa fierea in ei.
9
6
Se adreseaza unui segment de populatie naiva si proasta.Parca am fost la Plenara CC al PCR.Ce vrei , ieste baiat de militian.
10
8
Inainte cu cateva zile sa preluam Presedentia Europei, Ion zis Iohanis blocheaza 2 ministere. Sunt apolitic, dar ce am auzit aseara la Dragnea ii dau dreptate, cu bancile, cu multinationalele etc. Sunt f multi prosti, cand se vor trezi posibil sa fie prea tarziu. Va puneti sufletele pe mana unui german si el sterge cu ele pe jos. Sunteti slabi si va meritati soarta
8
14
Ce a ajuns sarmana mea tara ! Sper ca toti intelectualii sa iasa la vot de data asta, ca sa ne recastigam demnitatea si astfel de creaturi sa se intoarca in mediul lor !!!
13
5
Muie postacilor psd
17
6
MUIE IOHANNIS SI GASCA LUI DE BANDITI.DNA IOHANNIS NU MAI SUNTETI BOLNAVIOARA ?.SAU NU VA PLACE SA MERGETI SA DATI CU SUBSEMNATUL CUM A TI FURAT CASELE PRIN FALSURI?. SUNTETI RUSINEA ROMANIEI MAI ALES CA NU AVETI NICIUN URMAS SA LE LASATI CASELE CIORDITE CU ...JAPCA !!!.
10
23
Marele infractor se transforma in dictator drag popor televizor
20
8
Tupeu de borfas!
19
8
Vrea sa ajunga mai repede la puscarie si nu stie cum sa faca!!!
18
6
Infractorul dragnea cere ajutor. Ii tataie curu. Are o mare frica de iohannis. Va dati seama ca daca nu era iohannis eram mancati de mult ! Multa muie cu cacat mult derbedeului dragnea, muie cu acelasi cacat pesedeilor postaci, muie pesede !!!
22
8
Are tupeu infractorul. Si cica l-a legitimat poporul roman la alegeri. Pentru asta ? S-au pentru ca l-au crezut cand le-a promis marea cu sarea si acum le da numai sarea?
21
7
jigodiilor ordinare- veti putrezi in puscarie
16
6
Un penal nu poate sa ceara nimic nimanui. Cred ca cei care-l asculta sunt drogati sau vrajiti sau fermecati. Li s-a anihilat vointa.
21
6
peste astia nu da pesta...
14
3
Sa imi sugeti PULA IMPREUNA CU HOTII NOMBER ONE FAMILIA DE HOTI IOHANNIS MUISTII.
9
20
Jeg imputit de teleorman,s-ar putea ca psdeii sa aiba inmormantare pinala anul nou si sa-ti impodobeasca mormantul cu coroane si lumanari!Pe care vom veni sa ne PISam!!!
22
13
Trebuia mai demult .
13
9
Cateii psd ascultati comanda lui dragnea.Dresajul lui dragnea cu pesedei continua pana va tociti dintii ca ai lui.
24
13
Bah Pinochio, doar oespalati aia pe creier ii mai pacalesti! Nici macar aia nu te mai halesc. O sa pierdeti in fata oricarui candidat din alt partid. Poate asa o sa gastige si Ponta. Tu, o sa ai parte de vizite conjugale , dar nu cu Irinuca! Nuuuuu , cu Irinel , sti ce zic ?
28
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218