REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea a discutat cu ambasadorul SUA despre legile Justiției

Dragnea a discutat cu ambasadorul SUA despre legile Justiției

Replica API 9 septembrie 2017 | 03:36 430

Pachetul de legi pe Justiție a fost una dintre temele abordate vineri, la întâlnirea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, notează Agerpres.

"În această dimineață am discutat cu ambasadorul SUA la București, dl. Hans Klemm, despre misiunea economică americană 'Trade Winds', care va avea loc la București în luna octombrie, precum și despre legile Justiției, unde am reiterat faptul că decizia asupra lor se va lua în Parlament, după o dezbatere serioasă asupra acestora", a precizat președintele PSD, într-o postare pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce l-a "felicitat" la alegeri pe Trump, acum ii scoleste ambasadorul. In ce limba oare ? Boul asta isi bate joc de voi cum vrea. Marele repetent penal care reprezinta Romania, le stie pe toate, in special tehnica furatului.
3
2
sa graiasca in,,ingleza,,??sau a gangavit ca idiotul yesyes;nono.sau o fi vorbit omul ala saracu in bruma de romana pe care a invatat-o din bun-simt.greu de crezut ca stie ciorditorul ,,ingleza,,la nivel de conversatie.
1
1
Ce sa discute ba cu ambasadorul asta amarat ? Iubitul conducator al pesedeilor , al cotarlelor ciumate si leproase , mafiotii spatiului mioritic ,,mandri ca sunt romani'' adica , marele diliormanean Dragnea , sta la shu-shu doar cu presedintele USA , in persoana ... Ca ei se cunoaste dinainte de gradinita ...
5
2
in ce tara democratica, condusa de un penal si un mincinos, ambii cu dosare penale, este permis ca acxestia sa poarte discutii la acest nivel?, Se imbata cu apa rece acest nemernic, care in continuare este aparat de cineva, se va afla si impreuna, de manuta , se vor duce , pe viata, la puscarie
4
3
ce , ne conduc parintii tai ? jegosule basit , o sa-ti ia americanii toata tara , sa te saturi . Prostule , tu nu vezi ca ne trateaza ca pe ultimii oameni , cine se cred astia ? NU AVEM NEVOIE DE AMERICANI , EI AU NEVOIE DE NOI .
4
4
Ce vize,ce drepturi vrem cand,noi si nu altii,votam si alegem sa ne conduca doi infractori,doi reprezentanti ai unei formatiuni mafiote care de cand au pus laba pe putere au pus si tunurile pe justitie.Noi credem ca toti sunt prosti si doar noi bubuim de inteligenta.Sigur ne inselam!
6
4
Ar fi de discutat despre vize cu partenerul strategic care ne trateaza ca pe popor de rangul ultim. In rest, ce sa discute cu iubitorul de secui?
7
1
Si pe zdrganea si pe codruta.
2
4
La urmatoarele alegeri doar hoti vor vota cu psd adica nu osa mai ia putere si se disfinteaza partydu
5
5
Dragnea e un tatal minciunilor si perversitatii politice,o jigodie de om care nu a facut nici un bine decand il baga pardidu pulii in seama.Cu alte cuvinte e un gunoi de care romanii trebuie sa se debaraseze.
8
3
Ce va mai place sa lingeti curu la americani.
11
3
Cum naiba ,UN American a putut da stea de vorba cu UN puscarias,cu o satana,cu UN dictator nenorocit,care maninca cacat la televizor,cu UN hot,dar ii vine rindul sa dispara javra,cit de curind ,Ori la puscarie,Ori CA ceausescu,
13
5
Eu vreau sa sug pula in continuuarea la dna..Si vreau sa mi se faca statuie cu mii de puli care le iau gura de la coldea.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614