REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea a lansat ATACUL FINAL prin care urmăreşte ELIMINAREA LUI IOHANNIS de pe scena politică

Dragnea a lansat ATACUL FINAL prin care urmăreşte ELIMINAREA LUI IOHANNIS de pe scena politică

Replica API 13 iulie 2018 | 00:54 347

Ultima apariţie televizată a lui Liviu Dragnea, miercuri seara, la emisiunea Sinteza zilei, a atras atenţia prin faptul că liderul PSD şi totodată preşedintele Camerei Deputaţilor a abordat un „punctaj” (n.r. - în jargon politic, o listă cu cele mai importante teme abordate de un politician sau partid de mai multe ori pentru atingerea scopului/scopurilor politic/e) în premieră. Principalele direcţii ale „punctajului”, conform analizei făcute de consultantul politic, Cosmin Gușă, îl vizează pe preşedintele României, Klaus Iohannis.

Consultantul politic Cosmin Gușă a făcut o analiză în care a luat în calcul situația politică actuală. În cadrul acestei analize politice, Gușă a luat în considerare atât declarațiile politice ale principalilor actori pe scena politică cât și eventualele scenarii posibile ale ambelor tabere aflate într-un adevărat război.

"Ca să caracterizăm evoluţia lui Liviu Dragnea, mie mi se pare un delir verbal controlat printr-un punctaj pe care îl are şi pe care îl urmează.

Am vorbit acum vreo cinci zile despre planul suspendarii lui Klaus Iohannis care este amânat pentru toamnă doar, un plan de suspendare care vedem că este confirmat în acest moment de evoluţia lui Dragnea şi acolo vorbeam despre o telenovelă pe care o vor încropi, care să îl decredibilizeze, ba chiar să îl demonizeze pe Iohannis, care telenovelă va fi baza procedurii de suspendare, pentru că acolo, în procedura de suspendare, să nu credeţi că vor fi scrise teme cu impact neconstituţional care să îl inculpe pe Iohannis. Nici nu e nevoie pentru Parlament de aşa ceva. Acolo vor fi puse toate aceste lucruri neverificate, dar care, fiind repetate de multe ori în această vară, de la implicarea lui Iohannis în dosarele lui, la casele lui Iohannis, la afacerile oamenilor de pe lângă Iohannis, va fi o telenovelă de la cap la coadă care va căpăta credibilitate prin repetitivitate. Adică ei vor face acest lucru. Iohannis ar fi vrut să scape de aşa ceva - asta a fost ipoteza mea, din mai multe motive. Unul dintre motive, dintr-un confort de tip personal, al doilea, apropo de decredibilizare, pentru că Iohannis se pregăteşte pentru un mandat de preşedinţie rotativă a UE unde e vorba de credibilitate, de predictibilitate în acte, şi atunci acest gen de telenovelă care va fi rulată pe ecrane, site-uri, ziare în această vară o să îl pună într-o postură foarte complicată", spune Guşă.

Sursă: Evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar eu, pentru animalul de sub mine am numai muie ca cacat. Mult cacat si pentru dragnea si pentru pesedei.
2
0
La moartea lu tactu ma voi stramba de bautura si ii voi da muie lu mata aia handicapata.
1
3
asta vrea sa ia puterea , sa ne incalece oare atat de prosti suntem sa acceptam asa ceva?
5
2
Cine sapa groapa altuia , . . .
5
1
Si la moartea ta livache......vom dansa de bucurie......ca ai scapat de puscarie...si de noi......si noi de tine.....
9
4
daca se va intampla ! Conteaza ?
2
6
Hotul care striga hotul!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614