REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea a 'luat foc' după acuzaţiile lui Iohannis: 'El este infractorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român'

Dragnea a 'luat foc' după acuzaţiile lui Iohannis: 'El este infractorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român'

Replica API 9 noiembrie 2018 | 00:13 379

Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că afirmațiile șefului statului la adresa sa sunt acțiunile unui om „nervos” care „vede cum se strânge funia în jurul parului” și care se gândește că poate veni momentul să „dea socoteală pentru ilegalități pe care le-a săvârșit”.

„Vreau să comentez reacția președintelui Iohannis de marți. Eu am văzut ca mulți alții un om în panică, foarte nervos și este firesc pentru că vedem un președinte care este panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat. Domnul Iohannis vede cum se strînge funia în jurul parului și se gândește serios că poate veni momentul să dea socoteală pentru numeroasele ilegalități pe care le-a săvârșit în anii trecuți (...) Mai era cineva care folosea placa cu infractorii și penalii, Kovesi, când a început să se discute despre Onea și Portocală”, a declarat Liviu Dragnea.

După ce a prezentat mai multe informaţii despre situaţia juridică a lui Klaus Iohannis, Dragnea a mai precizat: "Cineva poate spune ca el este infrcatorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român."

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că informațiile furnizate cu o zi înainte de Liviu Dragnea și care îl vizează sunt "fake news", catalogându-l pe acesta un disperat care progresează.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In tara PROSTILOR, TALHARII sunt regi iar NEBUNII, formatori de opinie!
1
0
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
3
0
PSD-eii lu dracnea si ai lui ALDE tariceanu, n-au in cap decat cum sa dea mai repede OU pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si, sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
7
0
Ma psd-ei bezmetitici trziti-va pana nu va rupeti sau nu va rupe dracnea gatul la toti! Ca mergeti ca oile dupa un berbec turbat.
10
2
Se compara ce ar fi facut IOHANIS ,daca a facut, cu ce ai facut tu si faci.Se vede ca te adresezi unui public credul si neavizat.
10
3
Nu este nicio "mahala totala" este un adevar ca eu am avut doar 17 dosare penale si ma doare la bascheti de voi,ma intereseaza case cat de multe sa le inchiriez.muie dragi romani cinstiti,ce nu a-ti vazut neamt escroc?.
4
12
nu puscariasule, el nu s-a cocotat, el a fost votat de cateva milioane de romani- voturi, la care voi, nici nu puteti visa- cel cocotat esti tu, dar ti-a sosit ceasul, asteapta si vei realiza- se pare ca nu vei reusi sa fugi din tara
14
4
asa cum in istorie i-si au locul marii conducatori ai romanicii intr-o ierarhie a tradatorilor dracnea s-ar bate cu regele ventriloc pentru locul intai,atat de veninos si atat de putred,prin stroe porcul ne-a vandut inclusiv apa curata,muiepesede
12
3
Liviu dracumea la puscarie sa se linisteasca si romania
16
7
pacat ca nu se evolueaza in politica si societate. am ramas la aceeasi caragieleasca ba pe-a mamei dvs. urat. lipsa de idei lipsa de politete lipsa de civilizatie
13
5
MUIE IOHANNIS,MUIE LIMBISTII LUI.MUIE FARA NUMAR
8
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614