REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: Acțiunea DNA în dosarul "Belina" este un atac violent la adresa Guvernului și are ca miză distrugerea PSD

Dragnea: Acțiunea DNA în dosarul "Belina" este un atac violent la adresa Guvernului și are ca miză distrugerea PSD

Replica API 26 septembrie 2017 | 11:17 375

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, duminică seara, că acțiunea procurorilor DNA în dosarul "Belina" i se pare "un atac violent la Guvern", care are ca miză "distrugerea PSD", notează Agerpres.

"În primul rând mi se pare un al doilea atac violent la o altă putere a statului, un atac violent la Guvern. Noi discutăm aici despre emiterea unei Hotărâri de Guvern și adoptarea ei, o Hotărâre de Guvern care face parte din categoria celor câteva sute sau mii care au fost adoptate în România, și anume transfer de proprietate din public în public, cu precizare importantă — pe cinci ani. Eu am citit doar comunicatul DNA-ului, în rest m-am uitat la dumneavoastră și la ce s-a mai vorbit în presă și la alte comentarii și informații pe surse. Noi discutăm de un transfer nu către un privat, ci către o instituție publică, Consiliu Județean, deci, de la public la public. Și nu sunt sigur că nu au mai fost în istorie transferuri de proprietate către o autoritate locală, pentru ca acolo să se facă o investiție, privată. Ceea ce mie mi se pare foarte bun ", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, întrebat de acțiunea procurorilor DNA în dosarul "Belina".

El a explicat că în cazul "Belina" este vorba de "o suprafață de teren plină de bălării, cum este toată fâșia Dunării, și cu niște betoane, pe care noi le știm de copii".

"Acolo am copilărit, în acea zonă, care conține și niște bălți. Această proprietate a fost transferată de la domeniul public al statului în domeniul public al județului Teleorman, deci, tot în public, și atât", a spus Dragnea, potrivit Agerpres.

El a adăugat, că "toate bălțile din România sunt închiriate la firme private pentru a le exploata piscicol, toate".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD e ca un mar putin stricat. N-are nimeni nimic special cu PSD. Are cu partea aia stricata de PSD, iar DNA e fix lama cutitului care o va indeparta. PSD poate fi ok si e necesar. Dar nu cu hotomanii din Cuppola lui.
0
0
nu penalule, tu distrugi PSD pentru simplul motiv de a nu intra la racoare, dar vei intra, miruitul sova a promis ca iti tine locul cald
3
0
Ce bine ar fi, sa alegem alt partid si sa avem alt guvern.
2
0
Dragnea a intrat in erectie!Duoamnele olgutza,fierea vranceanu pandelea si carmen secretara boita sunt rugate sa sa ocoleasca masculul.Draganel liviulica o beleste lin - prescurtat Belina,si are delir ca e cineva care vrea sa penetreze psdeul desi el i-a largit pe toti la fundulete cu motiunea psd antipsd!
8
0
Directoarea Tenea de la Shaideh a semnat si ea, e un vierme de om, o spagarita
4
1
Mai maninci mult cacat la televiziunea wc antena 3?nici acum nu recunosti CA ti-ai trecut jumatatte din Tara PE proorietate ta ,nu tie rusine,sa le iei apararea la cele doua scroafe oenale ,cu fete de miloage,care au furat si aerul poporului,meritati spinzurati toti trei,dar poporul nu doarme si VA veni peste voi si VA linseaza,panaramelor,singura solutie e sa VA scoatem fortat din parlament,si vom veni sigur,daca nu VA dati demisia,ciumelor,de ce spui Mai puscariasule CA e lovitura de stat,nu e deloc,iese tot ce ati furat de la popor,iese la iveala,deciDNA -ul faceti-,VA treaba cum trebuie,
11
0
Psd-ul si Dragnea sunt cu amandoua picioarele in groapa si cu curul pe margine!!! Nu le mai trebuie decat un ghiont si scapam de aceste mizerii!
10
0
Sa dea D-zeu sa dispara PSD-ul si toti membrii sai sa arda in focurile Iadului. Sa dea DNA-ul sa-i lege pe toti hotii de politicieni
7
0
Felicitari DNA Bucuresti !
13
0
Cat tupeu, cata nerusinare, cata ignoranta si marsavie are acest personaj !? Hotilor si penalilor ! DNA-ul este vinovat ca ati furat si furati la greu...va acoperiti intre voi cu legi si proceduri care va avantajeaza... Oare pana cand ??!!
11
0
Uitativa cat tupeu are acest pacalici mustacios, taricacacenu, si tot parlacacatul ala plin de puscariabili. Degeaba ne agitam cativa caci cei cu "noua ce ne da?", tot pe ei ii vor vota.
13
0
Vb serios psd e distrus de cand tu dai legi sa puteti sa furati. Ori cum adio psd din start ati furat peste masura
10
0
Imi este greata si sila cand apare tovarasul pesedist
12
0
Zau? ". . sa mori, tu"! . . ia nu mai furati voi sa vedem daca va mai "distruge" cineva psd-eaua.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367