REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dragnea: Am mare încredere în Petre Daea; e un om care trăieşte zi şi noapte pentru fermieri şi pentru agricultură

Dragnea: Am mare încredere în Petre Daea; e un om care trăieşte zi şi noapte pentru fermieri şi pentru agricultură

Replica API 23 august 2017 | 09:11 440

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a complimentat, marţi, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunând că are mare încredere în el, deoarece este un om care trăieşte în fiecare zi şi noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură.

„Am vorbit cu domnul ministru (Petre Daea – n.r.) despre toate deplasările pe care le-a făcut în ţară şi pe care le face în continuare şi îl încurajez să le facă pentru că discută direct cu oamenii. Sunt foarte multe proiecte care vor fi dezvoltate în ţară, unele care vor fi specifice pentru anumite zone, începând de la zootehnie şi finalizând cu producţia de legume”, a afirmat liderul PSD, aflat într-o vizită în judeţul Călăraşi împreună cu ministrul Agriculturii, conform news.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că Petre Daea trăieşte în fiecare zi şi noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură, fapt ce îl face să aibă „mare încredere” în el.

„Am mare încredere în ministrul Agriculturii, este un om care trăieşte în fiecare zi şi în fiecare noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură. L-am încurajat să continue aşa şi a făcut şi o echipă bună la minister şi rezultatele încep să se vadă”, a precizat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca mi-e mila de Daia cum traieste el pt fermieri, dati-va mai cu capul de pereti, nu mai prostiti oamenii in halul asta
2
0
si eu am incredere in justitie , iar tu vei ajunde, urgent, la puscarie
5
0
Ma intreb,oare ce se facea tara asta fara Daia cel cu oaia si Dragnea de la Teleorman?Oare unde au stat ei pana acum ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369