REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dragnea, anunţ despre criteriile social-democraţilor la alegerile europarlamentare. Când sunt gata listele PSD

Dragnea, anunţ despre criteriile social-democraţilor la alegerile europarlamentare. Când sunt gata listele PSD

Replica API 11 martie 2019 | 02:10 451

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a realizat, sâmbătă, la Ialomiţa, portretul viitorilor europarlamentari social-democraţi, precizând că aceştia trebuie să fie, în primul rând, patrioţi ”în fiecare celulă a corpului” şi să ştie cel puţin o limbă străină.

"Românii vor avea de ales între candidaţii noştri, lista cred că o să o finalizăm în maximum două săptămâni, cred că şi mai devreme, care vor trebui să îndeplinească nişte criterii destul de serioase", a anunţat Liviu Dragnea, la Conferinţa extraordinară de alegeri a organizaţiei judeţene Ialomiţa a PSD.

Liderul PSD a enunţat şi cinci criterii pe care cei din PSD care vor să ajungă în Parlamentul European trebuie să le îndeplinească.

"În primul rând, să fie patrioţi în fiecare celulă a corpului său şi a inimii sale. Asta este prima condiţie. A doua condiţie: să ştie să vorbească, să-şi dorească să vorbească, să aibă curaj sa vorbească şi să-şi apere interesul naţional al ţării pe care o reprezintă acolo. Pentru că asta fac toţi, numai nouă ni se spune că e bine ca europarlamentari români să meargă acolo şi să înjure România. În rest, nu există aşa ceva. Al treilea criteriu: să ştie cel puţin o limbă străină. Al patrulea: să înţeleagă ce se întâmplă în instituţiile europene şi să facă orice pentru ca fondurile europene care vin în România să fie şi mai mari. Al cincilea: să fie respectaţi, să înveţe să comunice, să vorbească cu partenerii noştri şi din familia social-democrată europeană şi din celelalte familii politice, pentru ca dosare importante şi mă refer la dosare economice, dosare sociale, care pot afecta pozitiv România, să fie susţinute şi finalizate”, a completat Dragnea.

Liderul PSD a mai anunţat că, pe de altă parte, partidul va avea o listă cu nişte oameni "care, cel puţin de doi ani de zile, nu fac decât să arunce în România ură, venin, otravă, noroi, pietre şi să ne înjure pe noi, şi, mai nou, am văzut că se pun pe afişe cu un procuror".

"Deci este cea mai clară dovadă de politizare a justiţiei pe care cineva şi-a asumat-o, respectiv Partidul Naţional Liberal", a mai spus Liviu Dragnea.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum zici ma despre patrioti "in fiecare celula a corpului"tu dece nu esti patriot in celula ta.Stii tu care lasule.
0
0
ma-ta si nevasta-ta sunt si ele pe liste ....doar tu pe alttabelesti....fii mandru , sunt curve profesioniste , ma-ta era capitan de ehipa la colonade , n-a scapat nici un arab . Sa sugi pula la psd-isti daca nu ai loc de ei !.....daca nu pupa-ti nevasta ca tot aia e !
3
4
ce nu realizati, ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlopi- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri nimicnicia aia de om, radulescu ''MITRALIERA'' a spus clar '' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii
4
2
ce liste- de parasute, de curve, de amante- iubitica ta puscariasule nu mai are nevoie de bani, nu poate cheltui ea, cati poti fura tu. Declaratie de dragoste- nu iti este rusine bosorogule?
16
2
pai criterii: sa fie prosti obedienti sa denigreze Romania sa fure voturi si alte chestii la care se pricep pesedeii .de ex grapini si norica sau dancila bune de asa ceva
14
1
Cei mai prosti, dintre cei mai prosti. Sunt usor de manevrat. Mui pizidi.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218