REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea, anunţ despre LEGEA SALARIZĂRII UNITARE

Dragnea, anunţ despre LEGEA SALARIZĂRII UNITARE

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:16 415

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că Legea salarizării unitare a fost finalizată, semnată de parlamentarii din coaliție și există acord politic între PSD și ALDE pentru a fi depusă săptămâna viitoare la Parlament.

”Nu a fost niciun fel de problemă, divergență între PSD și ALDE în ceea ce privește semnarea proiectului de lege, dar în ultimele două săptămâni s-a tot lucrat pe această lege și colegii de la ALDE nu au avut oportunitatea de a-l studia, de aceea a fost nevoie de timp să-l citească (...) Nu este nicio problemă în semnarea acestei legi și va fi depusă săptămâna viitoare în Parlament”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul unor ședințe maraton atât cu cei din PSD, cât și cu cei de la ALDE.

Liviu Dragnea a ținut să precizeze că ”sub nici o formă nu scad salariile judecătorilor și magistraților”.

La rândul său, premierul Sorin Grindeanu a explicat că această lege va fi dezbătută în Parlament și speră să fie adoptată până la finalul acestei sesiuni parlamentare.

”Considerăm că importanța acestei legi și termenul pe care ni l-am asumat în programul de guvernare, finalul trimestrului doi, ne-a condus la decizia să trimitem această lege în Parlament, pentru ca finalul acestei sesiuni parlamentare să aducă și adoptarea acestei legi. Asta este ținta. Dezbaterile pe acest proiect de lege vor avea loc în Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au facut ceva valva la inceput si acum impart bani dupa bunul plac ! Unde ai da mai putin lui Iohanis ? Ba din contra i-au marit inclusiv din ce arata ei inzecite la uni iat la salariatii ce trudesc in fabrici uzine, minerit si pensionari mint ca le-a marit : cui ? Tot la cei ce au, pai ce inseamna punctul de pensie ? De ce nu mariti echitabil dai 100- 200 de lei dati la toti nu la punctul, punctului ce la uni primesc 3-4 sute iar la amarat 30-50 lei, asta-i echitatea inteleasa de ei ....
0
0
Ce poza frumoasa!!!!!! In ea se vad foarte clar patru jeguri ale clasei politice romanesti! Dintre cele patru jeguri cele doua din dreapta sunt de-a dreptul nenorocite!
0
0
referitor la pensii, pai tata are o pensie de mizerie si a muncit 29 ani in naval si a avut salariul bun, gr.2 si are o pensie de 1280 lei , si ma uit ce mari majorari fac astia 102 lei iar cei cu 3400 le major. cu 280 lei pai asta-i dreptate ? Daca da o 100 lei sa dea la toti, daca da 200 lei sa dea la toti doua sute nu ala care are mai mult tot aluia ai da mai mult , asa este bine oare ????
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614