REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dragnea anunţă AMNISTIA!

Dragnea anunţă AMNISTIA!

Replica API 9 septembrie 2018 | 00:00 491

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a scos elefantul care planează de aproape doi ani în spațiul public și a anunțat că în cel mai scurt timp trebuie să se dea o soluție pentru a înlătura efectele protocoalelor secrete și precizează că o soluție luată în calcul este amnistia.

”Pentru mine, ideea amnistiei nu este o iluzie juridică. Se vorbește în spațiul public despre a se găsi o soluție sau un pachet de soluții pentru a se repara toate nenorocirile produse de procurori în instanțe și a rezultatelor. Ideea unei amnistii nu este o iluzie juridică. De aceea, li s-a cerut primului ministru, ministrului Justiție o soluție pentru a înlătura efectele groaznice ale acestor protocoale. Nu trebuie să o mai lungească mult. Nu este o amnistie, este în regulă, dar să se dea posibilitatea oamenilor să nu mai plătească pentru erori juridice, să li se dea posibilitatea judecătorilor să nu mai lucreze sub presiune. În ce țară din lume avem două treimi judecători cu dosare penale? Nu se poate ca judecătorii să lucreze sub presiune”, a declarat Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu am comentarii decente ,sunt unii care se oftica ca postez impotriva celor care sunt antipesede . Mai spunea unul pe aici ca nu am tehnologie sa postez de la mai multe IP cum fac ei ,acum cred ca va dati seama de ce sunt clonat si mai ales cine si de ce ma cloneaza!Micalus comentariu la art cu Peleanu
1
0
Iubitul meu nigerian mi a slus ca ii place mukt de mine din cauza ca sujt batran pesedist si el e atras de masochisti cu probleme la mansarda
2
1
Sper ca cineva citeste aceste comentarii. Acestea reflecta parerea majoritatii. Si chiar daca, se albeste in dosare, chiar crede ca o sa-l aleaga cineva? Poate doar 3 milioane. Aste este boala celor ajunsi la putere si care cred ca totul li se cuvine. Pacat ca orgoliile personale nu tin cont de nevoile celor care poate l-au votat. Din pacate poporul sufera.
1
0
Saptecase e futut zilnic. Daddy nu-l iarta nici duminica.
2
2
Noi toti pesedeii putreziti sintem tigan asistati hoti de buzunare boschetari homosexuali suntem rejectii societatii suntem acei terminati ocoliti pe strada de lumea ok suntem aia care fac scandal pe strada sunten foarte galagiosi suntem batranii aia care se aseaza in fata femeilor pe la cozi suntem o rasa de kkt tradatori de neam si patrie slugarnici si josnici si tara asta nu se vindeca pana nu scapa de de al de noi Apropo sa va iau pula in gura la toti
5
1
Infractorul Dragnea anunta propria lui amnistie si reabilitare ca sa poata candida la prezidentiale...
7
0
Ai ajutat tiganii sa se ridice si acum vin langa copii si injura prin parcuri, sperie batranii. Bravo distruge tara... Sa ne vanda fetele in West asta vrei?
10
2
doamne ce psihopat , asta n-are toate tiglele pe casa . sunt curios cand mortii lui o sa faca si el un plan pt autostrazi , atragere fonduri, investitii etc . vad ca prioritatiile lui sunt puscariasii si legiile pt ei . fmm de psihopat
13
3
In curand se implinesc 2 ani de cand el si clica lui se afla numai in slujba hotilor.
11
2
europeanule , sa vezi ce posta o fac pe ma-ta astia cand ies ! ....o sa fie fericita ma-ta !....si tu , sa sugi pula la psd-istii din constanta .
6
13
De ce nu se judeca mai repede , spetele penale ale politicienilor ... acest fapt nu te intriga ?
16
2
get beget boschetar asistat social la tara sau someur cu lipsa chef de munca care astepta pensia unor amarati de parinti care trebuia sa l nasca un cacat .Muie sa i dai matii la nevasta ta sugatoarea de puli sau la fiita centurista.M am saturat noi pesedeii cat salam ti am dat prin gura.Bravo Dragnea da i drumul la amnistie URGENT !
6
11
Huo ti ai dreaq cu natia de penali hoti koorve si stricati .
16
5
Odata si odata trebuie sa se faca dreptate. Condamnarile ilegale trebuie anulate. Saptecase si complicii lui din DNA-SRI trebuie sa plateasca - la parnaie.
10
33
Dragnea este preocupat de puscarie. Orice ar spune gandul il duce la asternutul celulei. Prevazator din fire se pregateste pentru un viitor luminos pe cele mai inalte culmi ale hotiei.
21
10
Sunt un poponar sifilitic tot ma rog de rudele mele sa ma interneze la ospiciu dar ma tin aici ca sa imi ia pensia sa o cheltuie pe etnobotanice eu sunt de etnie rrom locuiesc in henri coada mi a dat mazare container ca l am votat in trecut dar acum ma luot cu schizofrenia singura mea bucurie reala in viata e cand postez pro dragnea pe replica va pup pe pula pe toti SUNT GAY scoate ma de aici!
10
7
va blagoslovesc si de data asta cu o muie cu mult cacat. Ca asa vreti voi nebunilor. Va place in Piata Grivitei unde mananca din gunoaie mamele voastre alea brunete si curve. Mananca mult ca sa va dea la toti muia cu cacat. Deci ramane cum am stabilit : La toti pesedeii si postacii pesedeilor muia de rigoare, cu cacat ! Muie dragnea, muie pesede !!!
22
9
sugeti poooola ,hoti,,puturosi,,si rai de gura jigodie.
10
10
@ Mishu,vreau sa-ti sug stromeleagul cu aroma dulce de cacat ,la fel si toti antipesedeii
5
10
@ europeanu vreau sa ti o iau in gat toata
10
8
Omul asta este in alt film
10
6
Ptr EUROPEANUL PULII MELE ULTIMUL JEG DIN PIATA GRIVITEI CACAT
9
11
@ europeanu mishu asa sa fie cum vrei tu.Ai grija ce-ti doresti ,s-ar putea sa ti-se indeplineasca
8
5
Speram, ultimul hot comunist, disperat si ipocrit, pervers si mincinos!
27
6
Bravo iubitule cu mustacioara ta sexy abea astept sa iasa toti violatorii ca sa ma fwta bine
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369