REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea anunţă că PSD strânge semnături pentru modificarea Constituţiei

Dragnea anunţă că PSD strânge semnături pentru modificarea Constituţiei

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:00 321

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, anunţă că social-democraţii demarează o campanie de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei, în sensul implementării unor schimbări în justiţie.

"Intenţionăm să avem o acţiune de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei exact în zona în care aţi spus dumneavostră", a declarat Dragnea la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizarea lui Dragnea a fost un răspuns la o întrebare a jurnalistului Adrian Ursu, care vorbea despre un referendum cu privire la schimbările din justiţie: legile justiţiei, codul penal, codul de procedură penală şi nu numai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD-eii lu dracnea si ai lui ALDE tariceanu, n-au in cap decat cum sa dea mai repede OU pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
0
1
vreau o programare , am auzit ca ai o limba abraziva si fierbinte ! felicitari pt rotisorul facut ieri cu prietenii mei . Daca slabesti vei fi si mai buna !
0
1
Cu 3 milioane nu faci nimic liviule!
2
1
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
3
Pari cam nefututa dar te trecem in programul de guvernare si te rezolva pesedeii!
1
6
Trebuie modificat Saptecase, nu constitutia. Urgent.
5
4
noi strangem semnaturi sa-ti dam la muie !
6
3
strangeti bani mai bine pentru angy dide, badita ca se strange latul si vor da cu subsemnatul pentru 10 August.Angi toarna de zor ,mai cititi luju.ro,dc news Replica vad ca tace mormant, vezi ca mai am ceva postari pe aici sterge-le cenzura ca in comunism
11
2
Si cei 4 asasini strang semnaturi ptr belirea unui mustacios cu pesta porcina
6
2
te anuntam ca am inceput strangerea de fonduri ca sa-ti cumparam cel mai frumos costum din lemn de brad!!! Sper sa crapi cat mai repede in chinuri bai javra dracului!
9
4
noi te anuntam ca strangem semnaturi pentru scoaterea in afara legii a acestei ciume si inchidrea tuturor javrelor ordinare in puscarie pe viata pentru tot dezastrul in care se afla aceasta tara!!!! jigodie penala!!!
10
6
plecat ca raducu,ghitisor,lenutza si alti nevinovati care fug de ''justitia nedreapta''-ca puscarie ma tem ca n-o sa faci macar 1 minut,vei disparea ca ''omul invizibil'' al lui H.G.Wells.Bai da pleaca-n pula mea o data ca putem sa ne descurcam si fara tine.si ia-ti si analfabetii faceti undeva la 15000 km un sat ceva ca nu plange nimeni dupa voi.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614