REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea anunţă ce se va discuta la viitoarea şedinţă PSD

Dragnea anunţă ce se va discuta la viitoarea şedinţă PSD

Replica API 3 noiembrie 2018 | 00:00 364

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni săptămâna viitoare pentru a stabili candidaturile la Autoritatea de Supraveghere Financiară şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat, vineri, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Săptămâna viitoare vrem, în principal, să avem acest Comitet Executiv, v-am spus zilele trecute. (...) CEx-ul de săptămâna viitoare, care nu se va referi la remaniere, are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF şi CNA", a precizat Dragnea, la Parlament, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveam invatamant gratuit, sanatate asigurata, nu ca acum si gratis..De munca toti aveam nu se auzise de somaj in Romania, Casa? Te casatoreai, faceai dosar si intr-om luna doua primeai casa si butelie! Acum stai claie peste gramada cu tatica cu mamica cu bunica...poate ca pentru unii cc 2,3% o fi bine dar pentru majoritatea Romanilor BLESTEM curat ce traiesc acum!
3
0
au mai fost borfasi la conducere.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati.Istoria se repeta si un nou partid de patrioti trebuie sa apara candva,poate peste multi ani sau mai curand,cine stie.
6
3
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218