REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea anunță o evaluare a secretarilor de stat

Dragnea anunță o evaluare a secretarilor de stat

Replica API 18 octombrie 2017 | 01:07 399

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunțat marți o viitoare evaluare a secretarilor de stat din cabinetul Mihai Tudose, aceasta fiind posibilă cel mai probabil la viitorul Comitet Executiv Național al partidului, notează Agerpres.

Întrebat cum comentează apariția în spațiul public a unor sms-uri care îi aparțin consilierului premierului, referitoare la o evaluare, Dragnea a spus: "Cred că se referă printre altele și și la evaluarea secretarilor de stat, pe care ei trebuie sa o ducă la capăt, pentru că sunt suficienți secretari de de stat și premierul trebuie să știe, și ulterior și noi, cum prestează fiecare secretar de stat".

"Pentru că discutăm foarte mult despre miniștri, și e bine că discutăm, dar miniștrii nu sunt singuri acolo. Și să vedem - ministrul ăla este ajutat, nu este ajutat, are secretar de stat buni, răi", a adăugat Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine ii arestati pe toti si va pune-ti slugile de pe langa haremurile "domnesti" pe post de secretar-e-i. Doar iubiti numai tineret ... hot sa fie.
1
0
Mai turnatorule, au ramas salariatii de la raja fericiti CA au scapat de UN turnator securist de UN dictator nenorocit,de UN butoi de osinza,dar de ce nu ai luat-o si PE cur de fier,Giju cu tine ,sa-ti faca curat sub masa,satana chiar daca ai cenzurat acest ziar de cacat,lumea o sa comenteze in alte ziare,mafiotule vezi ,toarna PE altii din guvern,CA sati fie tie bine,turnatorule
7
0
Fuge si asta ca sebi ghita
5
0
La nici un articol in care apare Felix Stroe nu ni se permite sa comentam. Am inteles, stati fara grija, al cui ziar sunteti. De peste un an nu ati dat nici o stire despre el. O sa comentam in alte ziare, daca aici este cenzura. Vom anunta CNA. Amenzile sunt mari.
5
0
de la tine puscariasule astept ziua in care, daca ma ajuta dzeu si nu mor pana atunci, tu vei fi incarcerat. Numai asa scapa tara de nenorocitii ciumei rosii
7
0
Cind nee anunti CA pleci la puscarie ?cind nee anunti CA toti puscariasii din PSD dispar la pirnaie?sinteti UN puroi care a infectat tot parlamentul ciumelor , so
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218