REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dragnea, audiat la ÎCCJ: Sunt total nevinovat; nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane

Dragnea, audiat la ÎCCJ: Sunt total nevinovat; nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 231

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

"Îmi menţin declaraţiile date anterior, precum şi pe cea de la confruntare. Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că doamna Botorogeanu şi doamna Stoica nu ar fi mers la serviciu. De altfel, nimeni nu mi-a spus că acestea nu ar fi mers la serviciu. Nu am cerut nimănui şi nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane, pentru a le menţine pe cele două în funcţie. Nu am coordonat DGASPC Teleorman, care nu se afla în subordinea mea. Atribuţiile de coordonare le avea Colegiul director şi secretarul judeţului. Niciun preşedinte de consiliu judeţean nu mergea personal să controleze instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean. Sub nicio formă nu aveam obligaţia, posibilitatea şi atribuţia de a sancţiona angajaţi din direcţiile respective", a spus Dragnea, la începutul audierii în sala de judecată.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca sunteti in stare frigetii cate o limba in cur si una in pula lui Dragnea
4
1
Adica toti cei audiati in dosar, au mintit, numai el a spus adevarul. Sper ca judecatorii sa fie oameni intelepti si sa ia decizia corecta.
4
4
trezeste-te nu mai visa lucruri gigantice ,Brazilia ,Elvetia, Cipru ,Panama Zero conturi zero bani . Rusine DNA doar pentru ca a scos lumea la vot la referendum si un dosar masluit acum cu doua femei angajate. Romania Europa asteapta TELDRUM milioane de euro procuroarea aia din dosar sa lase protestele si sa-si faca treaba daca poate daca nu sa inchida naibi dosarul facatura!Si asa a fost un dosar clasat de DNA si redeschis pe manaria unui labagiu roman la OLAF
2
5
Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase! Macar sa fie condamnat pentru lucruri marunte daca pentru cele gigantice nu a putut fi gasit vinovat. La fel ca si Adrian Nastase.
7
4
Ma distrez prea bine in ultima perioada. Ma uit la emisiunile unde apare mincinosul asta spart. Mor de ras cu patriotismul, cu roasia, cu Daia, cu tot felul de taranei tunsi si gelati adusi proaspat de la coada vacii. E fun. In California aia nu mai stiu ce Apple, Tesla sau softuri s faca. Aici, nea Caisa asta ii indeamna pe analfabetii sa nu mai traga capsuna de coada, ci rosia.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218