REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragnea cere în instanţă anularea condamnării primite în dosarul angajărilor fictive

Dragnea cere în instanţă anularea condamnării primite în dosarul angajărilor fictive

Replica API 19 octombrie 2019 | 02:32 443

Liviu Dragnea

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o contestaţie în anulare împotriva deciziei prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Potrivit site-ului Instanţei supreme, contestaţia a fost înregistrată vineri, deocamdată nefiind stabilită data când va începe procesul.

Contestaţia în anulare este o cale extraordinară de atac, însă deocamdată nu se ştiu motivele invocate de fostul lider social-democrat.

Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate - Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce trece si valul asta al alegerilor, cand ne vom mai licistii trebuie umblat la Constitutie si neaparat luati la scarmanat sligile lui DRAcnea si ale PSD-ului de la CCR! ESigur dracnea este un hot, la fel si tariceanu, dar cel mai mare rau CCR-ul l-a facut distrugand justitia si statul de drept ca sa-i scape si sa-i spele de pacate pe toti hotii!
8
0
si eu care credeam in, ''NIMICITIA MEA'' ca soliciti condamnarea pe viata
9
0
Da' o gaoaza noua nu vrea? Ca din puscarie razbat vesti asta pe care o are este demult franjuri!
8
0
normal ca vrea ca vine kovesi procuror european si ii sparge gaozul cu banii europeni furati sa-si faca balta privata ,bani pe care statul teleormanez i-a returnat ,deci a recunoscut hotia ,din banii nostri ,vreo 21 milioane euro ca jegurile pesediste nu se baga decit de la 5 zerouri in sus fmm
11
0
Tineti ma porumbelul inchis macar pana la finalizarea cazului TEL DRUM pentru ca altfel zboara asta tocmai in Brazilia si mai gasitil apoi daca puteti.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920