REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea, coalizat cu Olguța Vasilescu pe tema indemnizațiilor

Dragnea, coalizat cu Olguța Vasilescu pe tema indemnizațiilor

Replica API 17 mai 2017 | 02:41 426

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că trebuie regândit modul în care se calculează indemnizațiile pentru creșterea copilului, în condițiile în care indemnizațiile în valoare de 160.000 de lei sau 140.000 de lei sunt prea mari.

Liderul social-democraților a afirmat, luni seară, la Antena 3, că a avut o discuție cu ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, și că au ajuns la concluzia că trebuie definit corect modul de calcul al indemnizației care reprezintă 85% din venituri și nu se pune problema neapărat a unei plafonări a acestor drepturi bănești.

"În seara asta m-am văzut cu dna Olguța Vasilescu, pentru că i-am spus că vreau să vedem ce a generat noțiunea de plafonare. Suntem în situația în care, din păcate, legislația actuală, reglementarea actuală generează niște anomalii și nu este foarte simplu. De exemplu, sunt indemnizații care ajung la 160.000 de lei pe lună pentru creșterea copilului. Cred că e cam mult, totuși. Sunt indemnizații care ajung la 140.000 de lei pe lună. Am văzut niște comentarii pe Facebook, sigur, glumețe, întreba cineva: domnule, dar, totuși, îi ia pamperși cu diamante, ca să pui un miliard și jumătate de lei (lei vechi, n.r.) pe lună. Prevederile actuale pot genera astfel de anomalii și sigur că se și exploatează, se și profită de actualele prevederi, pentru că nu e definit bine, corect din ce se calculează acel procent de 85%", a declarat Liviu Dragnea, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dracnea se crede un charlie chaplin horror...monstrul din telemorman se lasa capturat greu si incet...un necrofag trofeu...
0
0
Toti avem CNP pe bulletin.Toti agentii economici au case de marcat. Hai sa facem cumparaturi cu buletinul prin scanarea CNP. Atunci ANAF va vedea fiecare ce venit are declarant si cat cheltuie. Diferenta nejustificatasa fie impozitata cu 40%. Sa vezi atunci cum isi vor declara toti banii obtinuti la negru ca sa ii poata cheltui. Asa nu mai ai nevoie de impozit pe gospodarie si nici de inca 20 000 de inspector ANAF. Si dupa un an reforma monetara doar de schimbare a tiparnitei doar asa poate mai sunt bani la saltea neimpozitati. Dragnea ce zici de idee - o trimiti la Min. de Finante.
1
0
dar in campanie de ce nu ati spus despre mizeriile pe care urmeaza sa le faceti, salariile pe care vreti sa vi le mariti, si sa scapati toti de dosare? Rezultatul ar fi fost altul
1
0
muie lui ION , SI MAMEI LUI .
1
0
Mars condamnatule,spalate, schimba-ti hainele,pune-ti alea in dungi si ia-o si PE coarda ta de bombonica,si eventual si fii-tu cu toti porcii lui,cu masina AIA de 3000000,de euro,si mergeti voi la puscarie,CA asta meritati,sa nu mai rideti de poporul asta necajit,dar muncitor,
2
1
ce disperati sunt hotii care fura cu acte, cand plateau cas in limita a 5 salarii medii nu erau asa ofticati acum sar imediat in sus, normal pentru ca ei castiga mult desi se vaita.
1
0
trebue plafonarea ,
1
1
Nea asta Mragne se da cunoscator dar e cam pe dinafara..se baga in toate dar intelege mai putintel
0
1
Probabil va fi cu pampersi aruncati la astia-n cap!Program psd 30lasutafutere
0
1
te strange bugetu!pai elimina ba anomaliile astea,ca tu o sa ai efect invers,oamenii or sa-ti dea m--e la alegeri si nici bani de la noi n-o sa mai vezi tu cu toate taxili si impozitili planuite noaptea pe racoare ca infraktorii.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614