REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea, comentariu pe tema graţierii, cu referire la moartea lui Adamescu

Dragnea, comentariu pe tema graţierii, cu referire la moartea lui Adamescu

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:21 435

Şeful PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, iese la rampă cu o nouă poziţie faţă de ordonanţele pe justiţie ale Guvernului, dar şi despre referendumul convocat de către preşedintele Klaus Iohannis. "Am discutat doar de buget, despre graţiere vorbiţi la Ministerul Justiţiei. Nu ştiu ce să mai spun. Facem toate eforturile pentru buget. Comisia de monitorizare nu a discutat despre ordonanțe pentru că am fost plecat. Ordonanțele le dă guvernul. E important şi referendumul, dar bugetul e mai important. O să citesc adresa de la preşedinte şi voi vorbi cu domnul Tăriceanu. Şi noi susţinem lupta împotriva corupţiei, dar ce se întâmplă dacă oamenii nu vin la vot? Nu îmi dau seama cum gândeşte preşedintele. Noi ne ţinem de guvernare cât putem. Dacă vor continua cu atacuri dumnealui şi sistemul vom vedea ce facem.", a spus Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Liderul PSD s-a referit şi la decesul miliardarului Dan Adamescu în pușcărie şi la condamnările suferite de ţara noastră la CEDO din cauza condiţiilor din penitenciare. "România a primit foarte multe amenzi şi condamnări. Nu au fost foarte mediatizate. România e privită foarte rău în privinţa condiţiilor grele din penitenciare. Azi noapte, un om a murit în penitenciar (Dan Adamescu - n.r.). Ministerul Justiţiei să prezinte câţi oameni au murit în închisoare. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Ordonanţele pe justiţie. Premierul i-a spus Ministrului Justiţiei să mărească alocaţia de hrană din penitenciare cu 50%. ", a încheiat Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie organizat un serviciu de urgenta,dar urgenta nu asa,cand fura romanul,sau putin inainte apeleaza serviciul si intreaba,este cuser sau ..
0
0
daca iera gratiat ptr. problemele de sanatate poate scapa, dar de Ghinion cu acest .... ce sa opus si se opune in continuare pentru un trai mai bun acestui popor ce la votat nestiind ce zace in capatana lui aia seaca .
0
1
du-te in pula mea , adamescu era omul vostru . Cum poti sa mananci cacat acum cand stii ca era prietenul lui traian ? chiar daca a facut mult rau ,nu trebuia lasat sa moara . Vezi dane , muist basist , ca sunt oameni care merita intreruperea pedepsei , DAR INTELEGE ,BOULE , PREJUDICIUL RAMANE SI SE RECUPEREAZA .
1
4
si dupa parerea voastra nu mai bagam la puscarie hotii pt ca au diabet,tbc sau mai stiu eu ce boli? nea adamescu asta care a lasat cu curul in praf atatia romani asigurati la Astra si mare proprietar de magazin Unirea construit de ceausescu ,a murit in clinica privata nu in puscarie ,hai sa nu il mai facem erou si pe asta ca din ce a furat el generatii intreegi deeeein familia lui o sa traiasca bine merci
5
1
poate-l si sfinteste ipsi spagoveanu,adica un criminal de peste 60 de ani de ce ar mai putin criminal decat unul de 50,iar hotul nu-i hot decat daca fura peste 200.000 este de domeniul prostologiei,cat despre hotii din puscarii sa-si termine stagiul complet
3
2
Va doresc moarte usoara in parnaile din Romania.
4
3
Il faceti martir pe hotul asta, penal !?
10
3
Pul ii. Il faceti martir pe hotul asta. Incredibil. Din cauza celor ca el spitalele sunt la pamant. Si a sapat singur groapa. Au furat de au spart si pt spitale nexam. Pt ele au ramas doar germenii mortali.
7
3
A murit un om, hot dar om. Pana acum 5 ani, nimeni nu discuta de " cazarea" borfasilor. Decand DNA a bagat in puscarie o gramada de borfasi cu aere de politicieni!? , au inceput sa para omenosi. De fapt, porcul de Tariceanu si penalul de Dragnnea vor sa scape de puscarie si sa-i scoata din puscarie pe cei care ii au la mana cu informatii compromitatoare. Niste javre rosii la care au pus botu' mocangii si nostalgicii. O turma mare de prosti
7
8
Miliardarul era un infractor internat intr-un spital privat.Norma de hrana din penitenciare este mult mai mare ca cea din spitale si va deveni uriasa acum cu marirea ei cu 50%.Si nu in ultimul rand,tov inginer auto in 6ani de facultate,nu in puscarii se mor cei mai multi oameni ci in spitalele voastre de kakat in care nu poti supravietui fara medicamente si hrana de acasa.
12
4
daca murea tactu sau mata prostilor iesiti in strada ca boi in china si japonia cetateni ca sa respecte legea fac o zi de parnae puscarie asa de control nu vreti si voi tot de control sa mergeti macar o zi sa vedeti cum este sa va vad mai iesiti in strada javrele dracului
5
13
800 DE MILIOANE DE LEI PREJUDICIU FACUT DE ADAMESCU STATLUI ROMAN! CATE SPITALE CARE SA SALVEZE VIETILE ROMANILOR SE PUTEAU CONSTRUI DIN FURTUL LUI?
12
2
A murit la Spitalul "Regina Maria" din Buc.
6
1
Unde a murit??????????Oare chiar nu stie ca era la un spital privat.......Hot pe hot.........
11
4
Bai Dragneo, daca nu aveati morcovu'n cur va mai durea pe voi de conditiile din penetenciare si alte abureli d-astea?!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218