REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: Comisia SRI e foarte posibil să ajungă la informații despre cum s-au numit procurorii-șefi în 2013

Dragnea: Comisia SRI e foarte posibil să ajungă la informații despre cum s-au numit procurorii-șefi în 2013

Replica API 13 septembrie 2017 | 03:14 438

Comisia parlamentară pentru controlul SRI ar putea să ajungă la informații privind modul în care s-a făcut numirea procurorilor-șefi de Parchete în 2013, în perioada în care era președinte Traian Băsescu, iar Victor Ponta era premier și ministru interimar al Justiției, consideră președintele PSD, Liviu Dragnea, conform Agerpres.

"E foarte posibil Comisia SRI să ajungă la aceste informații, care sunt foarte interesante, din ce am auzit, eu nu vreau să bat câmpii. Dar mă gândeam astăzi că nimeni n-a prezentat tot procesul (de numire a procurorilor-șefi din 2013, n.r.). (...) Este posibil, nu știu sigur dacă va fi așa, Comisia de control SRI să aibă acces și la toate informațiile, la tot ceea ce a fost în spatele acestor propuneri. Eu bănuiesc, dar ca să nu fie doar o bănuială cred că lucrurile trebuie făcute instituțional, ca să stea în picioare (...), ca să aibă greutate și să nu poată fi contestate. Sper că nu am stricat noaptea unora", a afirmat Liviu Dragnea, marți seară, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penalule, jigodie fi cinstit si transmite-i amantului anlfabetei olguta ceea ce vrei sa dai de inteles, nu te mai ascunde dupa deget. In afara de asistatii sociali nu te mai crede nimeni
2
0
sluga sorosista , ai uitat cum intra ma-ta in port pe blat si dadea 100 lei la granicer sa urce la bord ? TU , OBOSITULE POSTEZI PE UN CONIAC SI UN PACHET DE TIGARI FARA TIMBRU , FATA !
0
2
Drgnea la puscarie. jos labele de pe justitie. voi cei ce conduceti acum tara trebuie trasi in teapa lui Tepes
1
1
Nu te mai juca cu tara asta pentru ca s-ar putea sa te calce romanii pe gat, nenorocitule!
1
1
nenorocitilor, opriti- va , nu veti reusi, tu idiotule cum poti sa continui asediul asupra tarii, esti multumit de ce vor ungurii sa faca? Ai curaj si mergi si la alte televiziuni nu numai la WC antena, vei muri ca un pagan
4
1
Dar cand vine Justitia sa arte cum ai furat tu si distrus o tara intrega ca judetul tau e asistat social.
3
1
Poate, poate scapi PENALULE, mincinosule, hotule...dictatorule !
5
1
Vezi CA SRI -ul vine la tine ,Mai Dragnea ,si la fiul Tau ,ala traficantul,sa VA ia la intrebari de baniii murdari PE care ii spalati in afacerea cu porciii,si sati ia toti banii care ia-i ascuns prin Brazilia ,si prin alte locuri,bani furati de la popor ptr asta vine Sri -ul la tine,trebuie sa te salte cit Mai repede,si direct la puscarie,ptr CA esti deja condamnat,penalule,oricum,vei fi linsat de popor,la cit rau ai facut,si faci satana ,dictator nenorocit,ciuma Rosie nenorocita,trebuie sa dispari,CA provoci,voma la popor,
6
1
Asta ne-a promis marea cu sarea si el se tine de cautat copite de cai morti doar prin curtea justitiei si doar cu gandul de asi rezolva hotiile facute pt care este condamnat si cercetat.
5
0
Vezi k vine inigranti in tara oprestei
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367