REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea: Cred că PSD poate realiza o funcţionare între cele trei palate

Dragnea: Cred că PSD poate realiza o funcţionare între cele trei palate

Replica API 28 iulie 2015 | 23:21 179

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, a reiterat, în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, faptul că partidul sprijină acţiunile Guvernului.

Pe agenda discuţiilor s-a aflat şi proiectul de ordonanţă privind rectificarea bugetară, despre care Dragnea a afirmat că el contribuie la dezvoltarea economică.

Dragnea a ținut să precizeze, de asemenea, că nu se vor tăia bani de la niciun minister, că se vor finanţate toate măsurile sociale, inclusiv dublarea alocaţiilor, și că se va realiza o analiză a proiectului de Cod Fiscal.

În ceea ce privește legea salarizării, Dragnea a arătat că, începând cu 17 august, va fi o perioadă de discuţii cu partenerii sociali, probabil până pe 30 august, urmând apoi dezbaterile publice, pentru ca în a doua jumătate a lunii septembrie să fie dezbătut şi aprobat în Parlament.

Potrivit lui Liviu Dragnea, conducerea PSD Prahova va fi preluată de Codrin Stefănescu.

Liderul PSD a mai anunțat că nu s-a discutat angajarea răspunderii în privinţa Codului Fiscal și că se va face o analiza din care să reiasă sustenabilitatea.

"Cred că PSD poate realiza o funcţionare între cele trei palate. Noi vrem să structurăm un dialog permanent dincolo de dispute, pentru realizarea unor mari proiecte de ţară. Este vorba de a lăsa fiecare ceva de la el, pentru ca această ţară să se dezvolte.

Nu din pricina miniştrilor de la Transporturi, acolo sunt sume foarte mari de bani necheltuite, se pare că doar 10%. La ministerul Dezvoltării sunt foarte multe şantiere deschise", a precizat Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218