REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea crede că Maior a dat ordin să i se facă dosar pentru Referendum

Dragnea crede că Maior a dat ordin să i se facă dosar pentru Referendum

Replica API 26 septembrie 2017 | 11:18 403

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a susţinut, duminică seara, că George Maior, în calitate de director al SRI, a „dat ordin” să i se „facă” dosar pentru Referendum, el arătând că este „sigur” de acest fapt, notează Mediafax.

Întrebat, la Antena 3, dacă a avut o relaţie bună cu Maior, când acesta era directorul SRI, Dragnea a răspuns: „Da, am avut o relaţie bună. Am auzit că era prieten doar cu cineva, dar eu am avut o relaţie bună cu instituţia. Eu primeam rapoarte ca beneficiar, rapoarte care ţineau de competenţele mele ca vicepremier, şi le fructifica, trimiteam şi răspunsuri”.

Chestionat de moderator dacă crede că „pe faţă” Maior avea o relaţie bună şi „prin spate” dădea ordin să i se facă dosar pentru referendum, Dragnea a răspuns: „Da. Nu cred, sunt sigur”.

Întrebat de moderator dacă ştie acest fapt, liderul PSD a răspuns afirmativ: „Da. Asta-i viaţa”, mai relatează Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti ne vaitam de Dragnea acum,dar sa nu-I uitam pe Ponta MTO,Geoana prietenul lui Vantu,HRebenciuc manglitorul de munti si nu in ultimul rand pe marele maestru in ale privatizarilor strategice cu un dolar,Adelu Nastase sau dmnul Miliard.Toate aceste lichele sunt produsul nepasarii noastre si a lipsei noastre de implicare in politica si societate.
2
0
Bravo ADINA, asa este, Dragnea si-a impins copilul la puscarie... acum se vaita nerusinatul, hotul, mincinosul si penalul.
3
0
ca sa-ti fie rusine presupune sa cunosti acest sentiment, acest individ este imun la orice in afara de furt, se vaita ca vor sa-i bage copilul, care se plimba cu cele mai scumpe decapotabile din bani de somaj, fara sa realizeze ca el insusi, penalul draknea l-a impins la puscarie
3
0
Oare pana unde va merge cu prosteala asta, Dl Dragnea ? Pana unde ? Nu i o fi rusine cand iese pe strada ?
5
1
Nu are nimeni nimic cu PSD dar PSD este un partid foarte vulnerabil din cauza numarului mare de membri de partid certati cu legea
5
1
Ca de altfel, Dragnea este curat ca lacrima. Toti au ceva cu el, iar el este un ingeras. Avem conducatorii pe care ii meritam!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614