REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragnea critică marile lanțuri de magazine: Noi mâncăm otravă

Dragnea critică marile lanțuri de magazine: Noi mâncăm otravă

Replica API 18 martie 2019 | 01:59 458

Liviu Dragnea critică marile lanțuri de magazine alimentare, precizând că importa produse, însă nu acceptă marfa producătorilor locali, care este mai ieftină.

"Câte produse alimentare mai pleacă din Ilfov în București? De ce producătorii români nu au dreptul ca produsele lor se se găsească în galantare? Noi de ce nu avem dreptul să mâncăm produse românești? Nu avem dreptul, nu? În schimb avem dreptul și obligația să mâncăm mere, pere, prune, roșii pline de otravă. Să o spunem deschis, e otravă. Toate chimicalele înseamnă otravă. Numai eu știu în Ilfov câteva localități unde fac roșii aproape la fel de bune ca în Teleorman. Au șansa să ajungă la marile lanțuri? Nicio șansă. (..) Sunt antieuropean când spun lucrurile astea? (...) Ce concurență când la supermarket n-am nicio șansă să intru cu produsele mele. Dacă o sticlă de suc fabricată în România costă un leu și eu am supermarket și nu o cumpăr cu un leu, ci din altă parte cu 2 lei, păi dacă ai cumpăra de aici cu un leu, ți-ar rămâne un leu jumate și mie taxele. De ce nu faci așa...ca profitul să meargă în altă parte", a declarat Liviu Dragnea, la Snagov, potrivit Mediafax.

"Rog guvernul să înceapă discuții de exemplu cu Fondul Proprietatea că poate statul vrea să răscumpere acțiuni pe care fondul le are la unele companii în România. Poate sunt interesați să vândă. Poate se analizează și cum au fost divizate anumite companii. La calea ferată a fost bine sau rău că a fost divizată? O să sară toți în frunte cu Băsescu că a fost bine. A fost bine pe naiba, că s-a ales praful de cele trei companii", a declarat Liviu Dragnea, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reati ai drakului de HOTI care-i indopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca si platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Ca Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
5
0
esti prea prost incat sa-ti explic cum si ce scrie in programul de guvernare .Vezi deciziile CCR ,vezi cu cat au crescut salariile si pensiile in raport cu inflatia .Acum daca tac-tu si maica-ta au avut salariul la nivelul salariului mediu deci numai un pct. de pensie de unde pensii babane ca doar voi zbierati sa se aplice principiul contributivitatii Cat de prosti sunteti bai loazelor cum era pensia pe timpul lui ceasca nu era bine Este ca esti prost ? Mai zbieri cu contributivitatea ? Asa i-ati ajutat pe toti guvernantii si de stanga si de dreapta.Asa zbierati de dragul de a zbiera si atat
1
4
Du-te la ma-ta pe centura s-o ajuti la supt cuci de tiristi!!! Vezi ca nu mai face fata singura! Au cocosat-o turcaletii!
6
2
Unu vorbeste despre ipocriti.Ma PSD istule ati promis voi cumva in 2016 votatine pe noi ca vom da pensii speciale parlamentarilor sau vom scoate abuzul in serviciu din c.penal sau vom da primarilor putere deplina si pensii speciale aici v-a oprit lumea sau vom mari pensiile dar intai marim preturile deci vom reduce pensiile,zi ma javra PSDista ati promis asta ca asta ati facut.Da astia sunteti voi in loc sa va cereti scuze iesiti ca paduchele in fata.
6
2
muistilor , ati mostenit mamicile voastre ! sugeti pula de foame , pe 100 de lei de la soros , v-ati sacrificat fetele , le-ati indemnat la prostitutie . Mancati otrava adusa de multinationalele aparate de pnl si usr , slugi saracacioase ! Paziti-va nevestele, au stricat pretul la muie , o fac doar pe 200 de lei , cam scump la ce ofera !
3
8
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru un apartament! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
5
1
Sper din tot sufletul sa mananci otrava de care trebuie si sa crapi dracului bai ciuma de om!
4
2
Un golan populist.
4
0
Muie PSDistilor!
7
2
sa - ti dau la. muie animal belit , fiica ta suge pula si tu dai lectii .Mortii ma - tii !
4
5
Asa ipocrizie mai rar vezi in lume!! Pe cine vrei sa pacalesti cu discursul asta??? Ce chestie ai avut o REVELATIE ...neprihanitule!!!
6
3
ipocriti din opozitie tot zbierati sa dea OGU-uri si ziceti cine ii opreste ?Uite voi idiotilor ii opriti ,isi mai baga si picioarele cand vede ce comportament aveti ex OUG 13 mari demonstratii ,s-a anulat ,dar nu era in continut prevazut sa iasa din puscarii hotii, violatorii ,talharii cum se intampala acum si uite asa reactie si contrareactie Chimicalele sunt bune ,de ce produse romanesti?Va solidarizati cu bancile, cu multinationalele luati inflatie ,preturi mai mari ca in Europa Mancati cacwt prin tara prin Europa cu coruptia pe noi ne arat cu degetul ceilati fura de se rup ING Damen etc
4
6
VOTATI PSD , VOTATI SPERANTA ,,PSDeu nu te lasa ,iti face viata frumoasa.
3
8
Asta este UE Asta e Ieuroppa, cind va treziti alisTzara asta a ajuns sa fie depopulata, cu romini i sclavi ca n Africa, Asia, Amwerica cilonialismului primitiv Vedeti mai jos re4actiile unor AANALFABETI politici vinduti ca si labaralismul manifest al altora, pfrecum rominasii Wernwr, Orban si vietnmezii N asha ?
4
8
Adopta modelul venezuelean ca sa ajungem sa nu ne putem kk de foame din patriotism prost inteles
11
3
Ce ipocrit este asta! Chiar periculos! Treziti va! Este o copie a lui Erdogan, dar de proasta calitate, facuta intr un garaj in China. Propaganda comunista ieftina si mincinoasa! Astia nu au fost in stare sa faca nimic 30 de ani si acum sunt disperati ca pierd teren! Rusine!
13
6
nu nu mananci nimic puscariasule, legat de otrava- nu iti este rusine sa te referi la noi ca si xcand tu ai face parte din aceeiasi clasa sociala? sa scrapi in spital, poate iti bate si tie ceasul ca ti-ai batut suficient joc de acest popor
15
7
Cita grija ptr poporul romin !--hai sifon de bla-bla -jist ce esti
12
7
Se apropie alegerile ,incep declaratiile populiste cu priza la fraieri ! Cine i-a oprit pina acum sa interzica chimicalele ?
21
5
Alo, voi sunteti la guvernare! Cine draqu va opreste sa dati OUG sa modificati in 24 ore ce este gresit in legislatia romana? Va tine cineva mainile legate? Nu vreti sa schimbati nimic, de asta nu faceti nimic, nu va impiedica nimeni, sunteti tradatori de tara
24
4
Vrajeala efina, cine verfica calitatea ,un sef pus de psd,se masuri au luat pana acum ,abureli in loc sa inchida acei funizori,cine face legile- psd dar legi numai pentru ei si nu ptr protectia populaiei in final vrajeala noua pe piata
18
4
Bravo. Incepe sa si revina??oare?
8
12
sper sa dai peste niste bacterii hastag in spital, muistule
14
10
Ia masuri dure!!
15
9
Este adevarat ca Tariceanu e un sarpe dar Dragnea incepe sa dac putina ordine in tara. Rezistentii sunt antiromani
16
21
Bravoooooo Super Ia masuri Dragnea Te rugam
21
17
Drogurile sintetice pe care TOVARASUL TAU DE DRUM TRAICEANU le a aprobat conform HG 349 din 2007
22
4
Muie PSDistilor!
23
19

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920