REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea, despre condamnarea la închisoare: Familia mea este distrusă. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Dragnea, despre condamnarea la închisoare: Familia mea este distrusă. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Replica API 18 mai 2015 | 00:10 212

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3, duminică seara, după condamnara sa de către ICCJ la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, că familia sa este aproape distrusă din cauza acestui dosar instrumentat de procurori. - See more at: Față de tot ce i s-a întâmplat în ultimele zile, Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD a declarat că: "Simt o mare nedreptate. De asemenea, am doua regrete uriașe, nu am spus-o până acum tocmai din dorința mea permanentă de a nu influența Justiția sub nici o formă. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste asta. Și am căteva păreri de rău care sunt mai puțin relevante. Simt o mare nedreptate pentru că eu am spus că respect decizia instanței pentru că este firesc să respect decizia instanței din România într-un stat de drept. Dar nu sunt vinovat. Nu m-am considerat vinovat. Cred cu tărie în nevinovăția mea pentru că știu ce am făcut", a spus Dragnea.

"M-am uitat cu atenție în rechizitoriu în toți anii aceștia. M-am uitat cu atenție pe declarațiile fiecărui martor audiat, din miile de martori audiați în diverse moduri, pe capota mașinii, în biserică. Nu comentez asta acum. Se pare că ar fi niște nereguli, nu context asta acum... Este o întrebare pe care am pus-o în instanță: Care este legătura mea cu aceste nereguli? Ce legătură am eu sau aam avut eu cu oamenii de la Suraia? Cu oamenii din secțiile de votare din Gorj,de oriunde din această țară? Din rechizitoriu eu nu am văzut probe, nu am văzut o declarație de martor să spună da domnule, mi-a spus ăla, sau am auzit că mi-a spus ăla să fac", a declarat Liviu Dragnea, duminică seara la Antena 3.

sursa: dcnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218