REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea despre declarația lui Tudose privind statul paralel: E o poziție corectă

Dragnea despre declarația lui Tudose privind statul paralel: E o poziție corectă

Replica API 24 noiembrie 2017 | 00:07 413

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că este corectă poziția premierului Mihai Tudose care a afirmat că nu înțelege conceptul de "stat paralel", în contextul în care în cadrul dezbaterilor asupra rezoluției adoptate de partid la Băile Herculane unii au fost de acord cu această formulare, iar alții nu.

"Din câte știu eu (rezoluția — n.r.) a fost votată de toată lumea. (...) E o poziție corectă, din punctul lui de vedere. Unii au fost de acord cu această formulare, alții nu au fost de acord", a precizat Dragnea, întrebat cum își explică faptul că premierul nu înțelege conceptul de stat paralel.

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, joi, că nu înțelege conceptul de stat paralel și că este preocupat de activitatea Guvernului, scrie Agerpres.

"Nu înțeleg conceptul, sincer. Eu văd de Guvern, avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu niște români cărora trebuie să le facem viața mai bună", a afirmat Tudose, la Parlament, întrebat dacă s-a lămurit, din punct de vedere al premierului, ce înseamnă "statul paralel".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Magariul pre magariul scarpina ...
4
0
daca nu e stat paralel de ce autoritatile adica Iohanis si Basescu si keovesi lau lasat pe Comanescu sa distruga petromarul sa bage banii in opsoruri si sa nu dea salariile la oameni la aranjament si cu sindicatul sinteti rusinea tarii cu servicii cu tot si osa platiti pentru asta jos dnaul desfiintat e platit degeaba din bani publici
0
3
Voi sunteti statul paralel
5
0
Vedea-te-as mort bai jeg ordinar!!!
7
0
numai ca , de data aceasta, pres dorneanu arefuzat in a va mai satisface doleantele, deci unde este pozitia corecta sau in ce consta?, numai in mintea ta bolnava se petrec lucruri anormale, dar drumul pana la puscarie se scurteaza vazand cu ochii exact cum cresc preturile, facturile, euro si toate dar absolut toate datorita tie. Insist, un control psihiatric, periodic, nu strica
10
0
Inca nu te-au linsat,sau impuscat?satana nenorocita,Inca Mai ai curaj sa te arati la lume?daca esti barbat,cu singe in vene,iesi in piata,sa vorbesti,in fata poporului,si sa vedem daca scapi viu,nu ai inteles,Mai mafiotule CA poporul nu te ma vrea?o sa fii linsat,Fara mila,
14
0
A facuto de cacareaza liviu.miroase pana in kurdistan
9
0
-Tudose,te lepezi de satana olteneasca?Raspuns:ma lepad,ma lepad ,ma lepad,duca-se la dracu cu toti pupincuristii sai!
13
0
futuva in gura de jeguri ordinare
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218