REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea, despre Iohannis: 'Are un protocol secret cu statul paralel'

Dragnea, despre Iohannis: 'Are un protocol secret cu statul paralel'

Replica API 14 mai 2018 | 00:52 361

Președintele României luptă împotriva reformării justiției din România. O spune liderul PSD Liviu Dragnea. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni de la postul RTV, că președintele a contestat două din legile justiției la Curtea Constituțională pentru a tergiversa intrarea lor în vigoare. "Asta arată că nu este interesat de constituționalitate, de corelarea dintre anumite articole, ci este interesat ca aceste legi să intre în vigoare cât mai târziu. Asta ce spune? Te duci cu gândul că are un protocol secret cu statul paralel, în momentul în care tu blochezi cu bună știință legi susținute de asociațiile de magistrați și declarate constituționale de CCR", a spus Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Întrebat dacă crede că pe viitor președintele României va fi anchetat de DNA, Dragnea a spus: "Doamne ferește, se dărâmă clădirea".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi cititori,Dragnea nici sa linga nu mai poate,omul e supra stresat,si nu stie ce sa mai faca,are niste Prosti de Ministri si Prim ministru ii are la mana pe toti si ii amenita si fraeri executa ca sunt ne pregatiti.
2
2
incearca si sexul normal , te-a tampit muia !
2
1
Niste legi dure,aplicate fara ezitare,care sa pedepseasca pe absolut oricine face ceva rau oamenilor,tarii. Asta este necesar. Oricine sa poata fi bagat la bulau,de la presedinte,judecatori,procurori,interlopi,hoti,traficanti de persoane si alte jigodii ce incalca legea intentionat.Simplu. Fara nici un fel de compromis.
3
0
Dragi romani o sa va dau muie la greu.Base va dat muie din cand in cand dar eu va dau muie la timp
2
4
tu chiar speri ca vei scapa de puscarie? acolo iti vor putrezi oasele acoperite de banii furati,
5
3
In sua repede dupa alegeri. TOTI SUNTETI SLUGI AMERICANE.
4
1
esti tu paralel, bouleee
4
3
Singurul stat paralel de care trebuie sa ne temem este statul paralel cu nevoile reale ale poporului, nu cu nevoile tagmei politice pripasite vremelnic in fruntea mesei cu bucate
6
1
Cu mustaciosu asta la putere tara asta o sa bubuie cat de curand.
9
3
Dragnea si Tariceanu, tara va vrea in costume de brad!!!!
12
3
Am ajuns o tara de Prosti face Dragnea si Tariceanu ce vor ei,noi suntem Prosti Europei.
11
3
mai securist jegos tu gandesti cu coaiele nu mai posta nu crezi ca te dezavuezi???
0
10
Incredebil! Cata aroganta si tupeu la penalulu Dragnea!? El vorbeste de, decizii paralele?? El care a plecat cu tantuta in Isdrael,...etc. Vrei legi ale justitiei care sa te scape de penalitati pe tine si acolitii tai, d-le Dragnea ??!! Esti DIABOLIC, scorpionule plin de venin!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367