REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dragnea, despre nominalizarea lui Dâncu în Cabinetul Cioloș: Este un lucru bun

Dragnea, despre nominalizarea lui Dâncu în Cabinetul Cioloș: Este un lucru bun

Replica API 16 noiembrie 2015 | 00:25 261

Președintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că, pentru social-democrați, nominalizarea lui Vasile Dâncu pentru funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice reprezintă un lucru bun.

"PSD nu a făcut nicio propunere domnului Dacian Cioloș, nici de ministru și nici pentru altă funcție administrativă, la nivel central sau local. În schimb, pentru noi, nominalizarea domnului Vasile Dâncu ca vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice este un lucru bun, care ne dă încredere că pe acea zonă de activitate destul de vastă programele începute până acum vor continua într-un mod cinstit și corect, fără să aibă influență politică și fără ca cineva să încerce să blocheze dezvoltarea", a declarat, duminică, Liviu Dragnea, după ședința CExN al PSD, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Întrebat în ce măsură a fost influențat votul Comitetului Executiv Național al PSD pentru susținerea Cabinetului Cioloș de faptul că printre cei propuși se află Vasile Dâncu, Dragnea a spus că nu crede că acest lucru a contat mult.

"Cred că nu a contat mult. Și eu am fost foarte curios, pentru că nu s-a vorbit de Vasile Dâncu decât în trecere. Este un lucru bun pentru noi, pentru că ne dă încredere că programele de dezvoltare locală vor fi gestionate în continuare corect, așa cum au fost gestionate și până acum. Dar nu prezența sau neprezența lui Vasile Dâncu ne-ar fi influențat determinant votul într-un fel sau altul", a precizat Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218