REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea, despre revocare: Încercare disperată şi eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului

Dragnea, despre revocare: Încercare disperată şi eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului

Replica API 6 decembrie 2018 | 01:35 365

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că încercarea Opoziţiei de a-l revoca din funcţie reprezintă "încă o încercare disperată şi eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului".

"Aşa vor să ia cu japca şi Guvernul şi Parlamentul României. (...) Ăsta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca şi casele din Sibiu aşa vrea sa ia cu japca şi aceste instituţii", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.â

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si, nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTII de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
6
2
sa ne sugi pula tu cu familia ta de handicapati la cur cacati . Libidinosule , intreab-o pe nevasta-ta de unde are bani ? e sexoasa , dar sa nu o pupi !
6
2
@12.30 in atentia ta ,ma-ta nici macar 20 nu merita darmite sa i cer bon fiscal,hai fiica-ta merita 30 lei pentru prestatie,mai dai muie, mai antreneaz-o daca vrei sa produca mai mult,poponaru de fii-tu are multe aprecieri de la nigerienii de la UMC,l-au postit dar bani ioc!
2
7
aseara i-am dat ma-tii la muie si ti-am trimis si un praf , poate iti revii . Vezi ca ma-ta nu elibereaza bon fiscal pt cei 100 de lei incasati !
8
1
@ pt .fani psd , asa dobitoc ca tine mai rar intalnesti ma-ta,tac-tu pesedisti notorii deci esti un cacat avortat si acum vrei sa -o dai cotita .Pleaca pesedeul iar taie astia de la pdl usr pmp salarii si pensii ,maresc tva 24 procente,cresc impozitele de la zece procenta la 16 procente ca doar au vreo cateva Udrea sa mai fure cateva miliarde de euro .Asa vreti la putere prin hotii ,cu japca? Ia sa va vad la o motiune de cenzura cum mai luati o noua muie, ca ieri in parlament ati avut gura plina !
3
9
Sunteti cu totii niste cacati avortati de mame curve!!!! MUIE DRAGNEA, MUIE PSD!
8
7
voi astia antipesede sa va trag muie sa aveti parte in viata voi si familiile voastre inzecit de ce le doriti pesedeilor si lui Liviu Dragnea Sa ma pish pe voi labe triste antipesede!O sa luati muie si la europene si la parlamentare si la prezidentiale tradatori de natie si neam slugi ale serviciilor secrete!
6
18
L-a calarit Regina Maria pe Joseph Boyle pana a facut ala accident vascular. Insa faptele de vitejie au fost pe front cand dupa ce facea poze cu ranitii ca sa prosteasca poporul nosptea la Cotofenesti se imperechea in orgii cu ofiteri.
17
10
Poporul sunt eu,voi pregatiti ornamentele de brad eu pregatesc OUG!
12
8
bai sluga jidaneasca nu tu cu prosta lui zapacitul te-ai dus ca-l pupi pe netaniahu,acuma infractor ca tine,drept in spate jos,adica te-ai slobozit cu bolta pe toata diplomatia tarii de la titulescu incoace,muipesede,muiedracnea
12
9
DE CASE,DE COPII SI DE TARA.VREAU SA IMI SUGETI PULA DRAGI ROMANI O SA VA DUC INTR UN MARE CACAT ASA CUM VREA EUROPA SA DEVINITI SLUGI.
10
12
Bai dejectie umanoida, sfarsitul ti-e aproape si in curand o sa infunzi puscaria!!! Dar as prefera sa te vad mort, asa cum te vrea toata tara!!!!
11
9
Se anunta o desecretizare a unor arhive si aflam care a fost treaba si cu tavalelile reginei maria,simbolul mortii din Romania,bunica lui mishu.La anii 1916 au murit oameni din regat trimisi de ea pe front si s-au distrus viitoare familii care in decursul anilor ce au urmat se putea ajunge ca Tara Romaneasca sa aiba ca numar dublul populatiei care exista in 1989.
17
10
La puscarie cu tine,mai satana,Mai pedofilule,Mai mafiotule,nu vrei sa intelegi CA poporul nu te Mai vrea ,poporul te vrea mort,sau jupuit,mult nu Mai ai nenorocitule,panarama,o sa putrezesti in puscarie,tu si osinza de fii-tu,traficantul ,poate maninci sarmaua,in puscarie,si cei din celula sa-ti dea m..e
19
9
Maimutele penale cu puscaria la cur dragnea si tariceanu au uitat sa aprinda o lumanare la implinirea unui an de cand au adus in pamantul tarii o cutie in care zic ei ar fi fost regele mihaita.Dragnea si tariceanu pregateau lege sa traiasca mostenitorii lui mihaita desi dupa modelul acelei legi poate cere si eba lui basescu sa fie intretinuta din banii tarii.
23
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614