REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea, dispus să plece de la șefia PSD?

Dragnea, dispus să plece de la șefia PSD?

Replica API 14 septembrie 2018 | 01:15 410

Potrivit surselor România TV, Liviu Dragnea este dispus să plece de la șefia PSD dacă liderii partidului îi vor cere acest lucru. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația.

''Din punct de vedere politic, domnul Dragnea poate pleca din fruntea partidului când PSD va pierde alegerile europarlamentare, prezidențiale, parlamentare. Înainte nu cred că ar face acest lucru. Din punct de vedere al poliției politice, poate pleca din fruntea PSD dacă îl ia miliția. Altminteri eu nu cred poveștile că pleacă Liviu Dragnea din fruntea PSD. Le-o fi spus la întâlnirea cu baronii că este dispus să se retragă dacă i se va cere acest lucru, iar aceștia i-au cerut să rămână. De undeva s-a iscat această furtună și cineva încearcă să o întrețină. Eu nu o cred'', a declarat Bogdan Chirieac la jurnalul de știri, de la România TV.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cum sa creada Bogdanel,acest hardau cu rahat,ca va pierde pestisorul de aur!
1
0
sa plece de buna-voie?de fapt pe escrocul asta nu-l intereseaza Romania,absolut impotriva intereselor nationale au fost toate actiunile lui.Maaarssshhh la puscarie.jigodie.
1
0
asta nu pleaca decat cu picioarele-nainte. Ca e frate cu papagalii care nu s-au saturat inca de inghitit cacatul mortilor mamelor voastre de pesedei jegosi !!! Multa muie cu cacat va urez !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
0
Asta sa plece de bunavoie? La modul rezonabil? Ati vazut voi drac mort si ratza inecata?
4
0
Dute....p-la cu satelitul sa nu mai auzim de tine loaza! Ai facut de ras o tara si-ai chinuit un popor. Dumnezeu o sa-ti dea pe masura nimicniciilor tale HOTULE!
4
0
iti dorim sanatate , sper ca te viziteaza tot usr-ul.....desi unii sunt de mult acolo ....Cum a fost intalnirea cu ma - ta , emotionanta , nu ? ea mai face tratament anti-drog ? nu te apuca sa faci sex cu ma-ta in spital , vor dori si altii ....au auzit de rezistentul europeanu '....usr-ist fruntas .
1
2
Daca a ti observat ca nu am mai comentat nimic in ultima vreme fiind internat la ospiciu Palazu Mare.Am luat o razna tot sugandu i pula lui dragnea...am inebuni si sunt acum diagnosticat DILAU SUNT EUROPEANUL SUNT DILAU
3
2
Asta de ce mai este liber?Demult trebuia sa primeasca chiftele cu prastia peste gard la Jilava.
12
2
sa plece sa se duca dupa masa...
9
2
Daca pleaca dragnea ma.sinucid
9
0
cat sunt eu de antipesede si tot nu cred ca Livache este pe faras!Muie PNL, USR si tuturor zvonistilor
6
13
Hai ca a cazut livache ca poama din copac he he
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218