REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dragnea: DNA este duşmanul PSD; tot mai mulţi colegi spun asta

Dragnea: DNA este duşmanul PSD; tot mai mulţi colegi spun asta

Replica API 27 octombrie 2017 | 23:57 508

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este extrem de tranșant și susține că DNA este dușmanul celor din PSD. Dragnea susține că în spatele acestor mișcări ale DNA se află președintele Klaus Iohannis.

”Din ce în ce mai mulți colegi spun că DNA este dușmanul PSD și că în spatele acestor manevre stă președintele Klaus Iohannis. Am încercat, dar nu am avut argumente să-i contrazic când spuneau aceste lucruri. Majoritatea colegilor din Comitetul Executiv au spus acest lucru, iar când vorbim despre o majoritate covârșitoare care consideră același lucru nu ai argumente să contrazici”, a spus Dragnea, la Antena 3, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot mai multi ratati si nespalati dintr-astia de la PSD-ALDE , spun ca DNA-ul are ce are cu ei . Da , asa este ! Este adevarat ! Fiindca tot mai multi gusteri si sacali si hiene nespalate , din aceasta grupare mafiota , fura tot mai mult si cu mai multa nerusinare ...
3
0
iohannis si soros si bin laden care cica n-ar fi fost ucis de americani, ci sosia lui. delicventilor, mai lasati-ne cu vrajelile si plecati la inchisoare, acolo unde de fapt va e locul, la aproape tot psd-ul.
2
0
Esti prost rau mai baiete!Sper ca tu si idolul tau dragnea sa infundati puscaria, poate va vin mintile la capete!
2
0
Deocamdata am vazut de exemplu pe Dr. Mencinicopschi la puscarie , umflat exact de DNA,nevinovat,abuziv. DNA nu este decat o arma a unor indivizi care controleaza tara prin forta,care distruge oameni nevinovati si lasa tocmai marii corupti sa prospere. Apropo,DNA functiona si cand prietenii lui Iohannis taiau padurile si se intamplau multe alte orori in tara. DNA nu mai este decat un mare rahat toxic,plin de procurori care seamana cu calaii de la GESTAPO.
1
2
NEA LIVACHE,NU FI STUPID.DNA ul ESTE DUSMANUL INFRACTORILOR,IAR TU ESTI DUSMANUL ROMANIEI.AR TREBUI SA TE CERI AFARA PANA NU E PREA TARZIU.
4
0
Pai daca sunteti hoti, mari hoti si mincinosi....cum sa nu va fie frica de DNA ?! Mai Dragnea, tu vorbesti, tu care esti HOTUL SI PENALUL NR. 1 ?!...!? Iei apararea colegilor ?! Hotii spun asta, nu oamenii cinstiti !!
7
1
pai cand proprii tai oameni pusi la carma deconcentratelor tolereaza in subordine antipsd-isti ce te mai mira DNA-ul ? oricum ce ai de gand cu acest dusman si clanul KKK - Klaus Kovesi Klemm?
1
7
hotii spun asta nu oamenii cinstiti, hotilor!
7
3
DNA, este dusmanul HOTILOR!
7
2
bravo sa aiba legea lui.
4
0
Dragnea, Tariceanu, Mazare, Constantinescu, Voiculescu, Martin si restul hienelor care jefuiesc tara au boala pe DNA pt ca ii baga in puscarie. Si f bine le face golanilor astora pt ca nu se mai satura. Ar fura si aerul, nesimtitii! Din pacate mai sunt inca multi romani tembeli care voteaza psd cu gandul la mocangeli si pomeni de tot felul. Orice, si-un cacat sa fie, daca-i gratis, e bun si ala! Treziti-va tampitilor, macar pt nepotii vostrii! Succes DNA!
10
3
Dragnea este dusmanul tarii! Tot mai multi romani spun asta!
10
3
Ministrul justitiei este subalternul politic al unui infractor periculos si este mandru de acest fapt
10
3
Mai puscariasule,cum poti sa spui CA DNA este dusmanul Tau,dusmanul ciumei rosii,?Pai daca toti din PSD sinteti penali cu condamnari ,niste mizerii de Hoti,niste mafioti ,niste puroaie,infecte,care puteti fi stirpiti numai ,impuscati,sau spinzurati,Fara Mila,ptr CA nici voi ,Mai ales tu ,nenorocitule,nu ai mila de noi ,amaritii,de poporul asta sarac,dar sper CA DNA are grija de voi ciuma Rosie,si VA termina,lai adus si PE osinza Stroie,la tine sa te ma invete cum sa torni colegii la securitate,CA El asta a facut si face,turnator la securitate,
12
3
88% dintre noi romani suntem dusmani psd dna e o nimica pe langa popor
13
5
cine se aseamana se aduna si sa fiu mai explicit, penali la penali nu-si scoat ochii, normal ca ca DNA este este dusmanul hotilor, excrocilor, penalilor, borfasilor si cum CIUMA ROSIE, in proportie de 99,9% este plina de astfel de specimene, da penalul draknea sustine un adevar pentru care pot afirma, cu mana pe inima, RESPECT DNA, TINETI-O TOT ASA
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218