REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: E un început de lovitură de stat

Dragnea: E un început de lovitură de stat

Replica API 23 ianuarie 2017 | 00:39 408

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine, într-o postare pe facebook, că preşedintele Klaus Iohannis se situează în afar legii prin ceea ce a făcut duminică, şi anume că a mers în mijlocul protestatarilor. Iată postarea:

"M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.

Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.

E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese.

Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.

Astă seară am solicitat Ministrului de Interne să retragă jandarmii din fața sediului PSD, fiindcă eu consider că PSD n-are motive să fie apărat. PSD e apărat de ideile lui politice, de programul de guvernare și de suportul popular.

Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență.

Vreau ca programul de guvernare să fie pus în practică în totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al președintelui Iohannis, viața românilor are nevoie de bunăstare și siguranță".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai mare si mai mafiot partid, PSD. Si se pare ca disperarea e mai mare ca oricand asa ca putem schimba orice lege dupa bunul plac numai sa scapam basma curata si sa ramanem cu ce am furat. ASTA VREA PSD. SI SUNT DESTUI GIBONI CARE SUNT DE ACORD CU ASTA, ACUM SPUNETI CA SUNT BASIST, CA TIN CU IOHANNIS SAU CE VRETI VOI, CEI CARE SUNTETI INTOXICATI DE LATRINA 3 SI RTV.
3
0
Eu am furat cel mai mult si am fugit.Se terminase mandatul de parlamentar care ma apara.Poate cineva sa verifice ce spun eu la TV? Nu. Asa ca am sa spun ce cred eu ca sa va bag in ceata si sa-l salvez pe prietenul meu prost Ponta.
3
0
Dragnea, omul lui Iliescu & Co. Daca cumva Iliescu & Co. vor fi condamnati pentru Mineriada sau alte lucruri din trecut nu vor fi obligati sa faca anchisoare daca Dragnea reuseste acest decret. Asata e abuz de putere sa schimbi constitutia in favoarea ta.
9
1
Pentru guvernantii .Daca vreti 2% pentru investitii in armata si ca de obicei nu aveti bani,va recomand sa va imprumutati de la populatie,bnr oricum la depozitele populatiei nu acorda mai deloc dobanda.Puteti obtine 2% DOBANDA DACA VA IMPRUMUTATI DE LA POPULATIE SI NU DE LA BANCI SI BNR CARE APLICA DOBANZI DE PESTE 8%.Fiti gospodari nu hoti
3
0
Daca doreati dreapta la putere de ce nu ati votat oligofrenilor,autisti cu sindrom Dawn si liniute pe nari?
1
4
Imi sugi tu pula mie.Iar eu fut pesedei.Cu pula.
5
3
sugeti pula lui johannis , doua curve cu nume conspirative si limba lunga . Oare nu va doare curul de atata activitate sorosista , ca doar nu va plateste degeaba ?
3
7
Chiar aseara poporul trebuia sa iasa sa va dea o lectie si mai cu seama primului nemernic si celor ce a instigat la greva !
6
1
Chiar nu va treziti nici acum,in al doisprezece-lea ceas? Nu va dati seama ce vrea sa faca PSD-ul, sa scape toti penalii si coruptii,asta va doriti, o tara condusa de niste oameni corupti? Inseamna ca nu realizati gravitatea situatiei in care ne aflam! Iesiti in stada si spuneti NU gratierii! Nu este o lovitura de stat, ceea ce se intampla in prezent o lovitura este ceea ce vrea Dragnea sa faca, si pe care o vor simti chiar si cei care acum il sustin, fara sa gandeasca!
12
3
de ce nu faceti un referendum? sa vedeti daca e lumea de acord cu aceste hotii si sa va eliberati oamenii adica hotii! de ce nu ati zis in campanie de aceste ordonante? rusine sa va fie! iesiti voi 200mii ca iesim noi 5milioane si facem revolutie adevarata nu cacealmaua din 89! psd ciuma rosie
13
2
Aveti un vice la ALDE care ne-a facut jicnit . Dati-l afara. ascundeti-l la cotet caci iar iesim in strada.
4
4
cui neai lasat liviule? fara tine se duce taza de rapa ! treci la timona
0
12
Buun,l-ai instalat cu instalatorul Grindeanu! De acord,deshi nu te-a chemat nimeni la "interventie".Dar cum ramane cu comanda la Room Service?:TU MI TU TI TU RUM TU TU TU?,adica tradusa de PM: Mr. Leave You want: Two Tea to Room 222?.......
1
5
Un infractor dovedit , condamnat adica , in loc sa se retraga la manastire , iese ca proasta in targ ! Rusine PSD !
12
4
UN alt HOT care vrea sa fie CURAT. DUTE SI SPALATE CA SA AJUNGI CURAT DAR NU GASESTI UN SAPUN SA VA CURETE PE VOI HOTIILOR
14
2
domnule Dragnea, suntem alaturi de dv! Milioane de romani care au votat PSD!!!
6
18
Lovitura de stat a facut-o PSD a-ti venit la putere pentru a scapa de puscarie. NU NU suntem de acord cu gratierea. RUSINE PSD nu sa uscat cerneala pe depunerea juramantului si a-ti inceput cu magarii.
19
3
Infractorul dracnea este disperat,daca nu trece ordonanta este iremediabil pierdut.Deja in psd se fac cartile si ,culmea,Ponta isi freaca mainile.Asa ca ,dragi psd-ei ,comedia s-a terminat si totul s-a terminat cu un fasss prelung din anusurile ,,poporului" care v-au votat,cca 3 mil din 20mil!
24
5
Nu mai dobitocule, este un inceput de sfarsit iar oamenii din strada sunt cei 82% care nu v-au votat, jegurilor!
17
5
Oamenii sustin democratia si justitia nu aberatiile unui om din Teleorman.
16
4
Cind cind tre sa iesim la vot pt suspendarea asa zisului presedinte.Facator de vacante si de CAM ATIIT.
8
15
Postarea este inteleapta vrem linisteee suntem satui de rautati si dezbinari nu trebuie sa traim cu frica vrem democratie dar nu gresit inteleasa sa traim in liniste in ultimii ani doi presedinti care numai dezbina
4
13
Sunteti niste oi chioare toti astia de pupati in fund psdul
19
7
Bravo psd...noi te sustinem...jos cu kwi si gasca lui...Venim la capitala sa l desfiintam pe navetist sa i scoatem pe austrieci din tara sa mai ne taie padurile...
8
22
Gresesti penalule, gresesti flagrant, ai dat cu mucii in fasole, distrugand ce au construit altii...faci niste afirmatii foarte grave, "d-le inginer", esti pe langa lege, mai studiaza !!!
24
8
Doamne ajuta sa si iasa lovitura de stat! Dar mai mitica din sadova ia si ti dexu si mai citeste ca esti la fel de stupid ca cei care te-au votat....lovitura de stat fara armata nu mai este lovitura de stat...
23
4
Dracnea gresete flagrant.....a reusit sa distruga intr-o saptamana tot ce a muncit PSD-ul intr-un an. Halal...ce o tot tine cu gratierea langa?
28
7
Romania trezeste -te !
29
6
Va e frica de schimbari?Din temelii,unu nu scapa somaj scrie pe voi!
18
9
Imi este ca am crezut in Johanis si l-am votat.Nu este posibil ca un presedinte sa indemne la dezordine sociala, el trebuie sa fie moderator, trebuie sa fie impaciuitor, trebuia sa aiba macar intelepciunea sa astepte ca acest guvern sa se erodeze politic, recunosc, mie rusine ca am crezut sincer in el.
11
25
ptr kwi si gasca lui de se...curisti.
9
8
Liviu dk te tii de promisiuni ajungi sus ! Iohanis ne a mintit , la kt cu el . iesim in strada pt PSD sa rupe capu la astia de dreapta
12
32
Dragnea, a inceput sa ne placa de tine. Nu uita, tine-te de promisiuni si poporul va va sustine. Johannis , ne-ai dezamagit. Esti ieftin.
15
40
Doar boii ies in strada pe frig. Se merita pt 20 lei..
13
37
Fi.r.ar al dracu de infractor... Ce mitoman desavarsit
31
13
Numai noi intelectualii intelegem ce vrea sa sauna. Mesajul e clar trebuie sa avem rabdare daca vrem sa fim gratiati. Felicitari Ozzy ai facut treaba buna , PSD trebuie sa iti fie recunoscator ai muncit din greu gratiatii iti sunt recunoscatori
8
19
Ai dat cu mucii in fasole.pacat de munca unora.
27
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614