REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragnea: Formularul 088 ANAF va fi anulat

Dragnea: Formularul 088 ANAF va fi anulat

Replica API 12 ianuarie 2017 | 01:32 551

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a cerut guvernului PSD să elimine, în această săptămână, “corvoada numită Formularul 088”, care a fost “coşmarul” oamenilor de afaceri şi “o povară birocratică”, din cauza căreia mii de firme româneşti au fost blocate “abuziv”.

“În 2016, Formularul 088 a fost coşmarul oamenilor de afaceri. O povară birocratică, din cauza căreia mii de firme româneşti au fost blocate abuziv! Dealtfel, este prima dată, în ultimii 8 ani, când numărul de firme închise a fost mai mare decât cel al firmelor înfiinţate. Am spus, în Programul de guvernare, că măsurile de simplificare şi debirocratizare constituie o prioritate pentru noi. Am şi dovedit acest lucru, eliminând cele 102taxe nefiscale”, a scris liderul social-democraţilor.

Liviu Dragnea a precizat că a solicitat guvernului PSD să elimine, în această săptămână, Formularul 088.

“Continuăm! ANAF-ul trebuie să-şi facă treaba, fără a pasa însă responsabilitatea pe spatele antreprenorilor corecţi. De aceea, am cerut guvernului #PSD ca, în această săptămână, să elimine corvoada numită #Formularul088!”, a completat preşedintele PSD.

Liderul social-democraţilor a ţinut să precizeze că “nu există implicaţii bugetare, din contră, va stimula crearea de noi companii”, potrivit News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA MI BAG PULA N GURA TUTUROR VOTANTILOR PMP PNL USR....SA MA CAC IN CRATITELE VOASTRE...SA VA FUT MAMA N GURA DE SLUGI BASISTE FACUTE LA BETIE...DRAGNEA.E trimis de dzeu sa va salveze!!!!!...Ati mai avut un salvator dar la ti demis ucigand 64 de tineri nevinovati..Victor Ponta!!..ATI PRADUIT BUGETUL DE STAT CU 3MILIARDE DE EURO ofticatilor!!!Poporul roman nu va mai vota PNL PMP USR care sant tot una partide mafiote basiste legionare...SA MI BAG PULA IN MORTI MAMI VOASTRE CARE MAI SUSTINETI JAVRELE johaniste basiste...pnl pmp usr
0
0
Poate se mai umbla si la Declaratia 394!
0
1
si ma-ta a fost comunista si vad ca tu esti respectat in societate , atunci taci in pula mea in gura ta ca stai in bloc construit de comunisti .
0
0
o masura binevenita aceste formular a dus la depresie contabilii pentru ca tot ei erau calul de bataie al firmelor cu adminisratori care nu pricep si asteapta de la contabil sa faca tot a fost o mare nebunie fiscalitatea trebuie sa fie simpla si inteleasa de toti romanii nu cu interpretari si trimiteri la alte acte normative ANAF trebuie sa fie o institutie prietenoasa nu sa faca numai si numai dosare penale
4
0
Ai uitat cand ai venit saptamana trecuta la mine sa-mi faci bot,si acum plangi ca te-am prins ca ai vrut sa furi din casa de la mine. George
1
0
Felicitari pt. ce? Formular intrudus de PSD pe vremea guvernarii Ponta.CE VRAJEALA!!!!
4
3
bravo,era o mare tampenie
3
1
cred ca ia dat despina moeee si e suparat,
0
2
Bravo PSD, rusine PNL si miscarea poPULAra
7
0
Cine e frate George despina gayul?ca m-ai zapacit cu el.
1
1
George despina e gay
2
2
bravo dragnea felicitari cea mai buna masura pt mediul de afaceri,asta opreste abuzurile anaf cel care a inventtat 088 un mare DOBITOC
8
1
gat lui livache paduchiosilor...sclavii lui iohannis.
10
5
Infractorul livache este purtator de cuvant pe unde apuca...asa isi executa pedeapsa un infractor ridicol
7
5
Este vorba de formularul 088 nu formarul 088. S-a scapat ula
1
3
Dl dragnea desi este un tortionar comunist,prin aceasta initiativa incepe sa ne convinga ca elimina birocratia si implcit stoparea eliminari firmelor romanesti prin anularea formularul 088.Totusi a furat 1600000 voturi la referendumul din 2012.Pacat ca un comunist viclean vine cu aceasta propunere corecta in ajutorul firmelor romanesti.
6
9
bine a zis cineva:sa-i bage tot bugetul pe cardul personal,sa nu mai fie nevoit sa faca mangle si sa imparta spaga,puscariabilule...te pupa'n cur taranistul de ciorbea. toti sunteti o apa si un pamant, JAVRELOR
16
7
Felicitari domnului Dragnea , pentru solicitarea eliminarii formularului 088. Din mici omisiuni precum o prelungire de sediu social ANAF-ul iti anula TVA-ul si mai mult decat atat te declara inactiv fiscal - implicit aveai si cazier fiscal. In conditiile in care ai fi solicitat sa redevii platitor de TVA trebuie sa astepti cam vreo 5-6 luni si e posibil sa ai surpriza sa respinga. Foarte bine a punctat dl. Dragnea! Felicitari!
11
8
Bhai gorobete, anuntul trebuia dat de primul ministru, nu de un infractor .
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102