REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dragnea îi acuză pe Ponta și Șova că l-au 'turnat' la DNA

Dragnea îi acuză pe Ponta și Șova că l-au 'turnat' la DNA

Replica API 5 februarie 2018 | 10:54 394

Liviu Dragnea, președintele PSD, îi acuză pe Victor Ponta, Dan Șova și Teodor Nițulescu că l-au „turnat” la DNA în dosarul Tel Drum. Afirmația lui Dragnea vine chiar în ziua în care Ponta a scris pe Facebook că Dragnea ar trebui să-și ceară scuze față de el pentru că a afirmat că l-ar fi denunțat la DNA.

„Turnătorii din dosar îi știu. Sova, Ponta, Nițulescu. Am auzit că unii se tot alintă. 'Să-mi ceară scuze, că eu nu am spus...'”, a declarat Dragnea la RTV. Întrebat dacă a văzut denunțurile, Dragnea a răspuns: „Bineînțeles.”

Liviu Dragnea acuză DNA că nu vrea să-i dea o copie dosarului său în format electronic, ci doar în format pe hârtie. Cum dosarul este format din mai multe bibliorafturi, costul fotocopierii ar fi unul enorm.

„Cei care gestionează dosarul sunt cei care mi-au pus sechestru. Singurul venit pe care îl am este indemnizația de parlamentar, nici aia întreagă. S-ar putea ca dacă mă împrumut ca să îmi pună sechestru și pe împrumutul ăla. Eu nu pot avea acces la dosar pentru că nu am cu ce să-l plătesc. Nu cumva dreptul meu la apărare este afectat? Chiar o să vorbesc cu doamna avocat să facem publică plângerea pe care am făcut-o”, a mai declarat Dragnea.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
labar basist , v-a pus-o codruta , inca un basist la inchisoare ! cacat imbalsamat , voi veti diviza ROMANIA !
2
2
Tunat,turnatori,turnatorii,dlor ,suntem intregi la cap?Astia sunt alesii nostrii sau ,dupa vocabular,o grupare mafiota care se lupta pt bani si putere chiar sub ochii nostri.Totul la ei se rezuma la bani,la noi nu se uita decat o data la 4 ani.
4
1
ce tupeu pe el ,daca nu are bani averea pe ce a facut-o? clar a furat vinzi din hectarele alea si iti faci fotocopii
2
0
Vai ce rau o duceti domnu Dragnea, ce rau e sa traiest din salariu asa mic, mie mila ar trebui sa srangem bani sa va ajutam ????
2
0
va place , luati-o in gura !
1
2
Bine ti-au facut ! Asa ca intre PRIETENI, unul mai mincinos si hot decat celalalt ! Sunteti de rasul curcilor, CIRCARILOR , penalior !!
6
1
Tie chiar nu ti-e rusine,Mai satana?sa cersesti PE la televizor ,CA nu ai bani,CA ai salariu mic,?Ia-o de cur PE Olguta,si da cu ea sub birou,sa-si toceasca genunchii,cum a indraznit sa-ti taie din salariu,si sa cersesti in televiziunea?vinde porcii lu traficantul de ......e vorba defii-tu,obezul ala,can mincat atita carne,de s-a desfigurat de grasime,vinde-i CA si asa acolo SE spala bani murdari,DNA-ul CE face,intrati domnilor de la DNA acolo si confiscati-le tot,si la puscarie cu ei,panaramele
8
2
se ve de pe mecla lui
4
1
Sa ti-l dea pe hartie si gata, asa cum il primeste toata lumea. Nu mai pacalesti pe nimeni cu aura asta de victima
6
1
Daca nu mai ai bani, vino ca iti dau eu. Fals om, a reusit sa pacaleasca o tara de pensionari.
12
1
Duomnu dragnea nu uita ca pe ponta ai vrut sa-l plantezi presedinte.Daca nu era incendiul de la colectiv,ca acolo v-au ars itele,acum calareati cu ponta toata tara ca presedinte.
9
1
Ponta e procuror.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218