REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea îl critică pe Șerban Nicolae: Păreri personale putem avea în baie

Dragnea îl critică pe Șerban Nicolae: Păreri personale putem avea în baie

Replica API 5 mai 2017 | 00:51 438

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat pe senatorul Șerban Nicolae și declarațiile făcute de acesta pe tema legii grațierii. Șeful social-democraților a declarat că situația va fi „tranșată” în partid, dar că el nu va mai „permite” ca membri ai PSD să afecteze prin acțiunile lor imaginea partidului.

„Sunt destul de dezamăgit de modul în care a funcționat până acum Comisia juridică de la Senat. Pe mine mă interesează ca în legea care va fi votată să nu fie acele amendamente. Legea grațierii nu va cuprinde grațierea faptelor de corupție. (...) Ce s-a întâmplat la Comisie ieri, ce s-a întâmplat astăzi, ce se va putea întâmpla în continuare, va fi un subiect de discuție în partid. Acele amendamente nu vor intra în raportul final al Comisiei”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă majoritatea membrilor PSD sunt în favoarea grațierii condamnaților pentru corupție, șeful social-democraților a răspuns: „Categoric, nu”.

„O să discutăm despre modul în care unii colegi de-ai noștri înțeleg să respecte ceea ce se decide în partid. Partidul nu trebuie respectat doar înainte de a primi confirmarea că ești pe o listă și ajungi în Parlament. Partidul trebuie respectat și ulterior. Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie sau în alte locuri. Eu când vorbesc, ca președinte al PSD, vorbesc statutar în numele partidului și în urma unor decizii care s-au adoptat în partid”, a mai spus Dragnea, scrie Digi24.

Potrivit acestuia, în prima ședință a Comitetului Executiv se va discuta situația de la Senat și, implicit, a senatorului Șerban Nicolae.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nenorocitule,Inca mai vorbesti,nu ti-au astupat gura cu mult cacat,ce Mai astepti ,dute unde Iti este locul,Mai condamnatule,adica la puscarie,dar ia-l si PE golanul de fii-tu cu porcii lui ,
1
1
Olteanu daca nu-i fudul nu-e prost destul,
1
1
Haide bai boule; cine te crede. Sunteti toti niste nemernici si nu esti mai presus decat limbistul ala de Serban; a nu se uita nici idiotul de Chiombea.
1
1
Auuu,ce-a zis asta mic si mustacios,cica ei mai bine sa-si dea parerile cu capul de faianta din baie,nu stim daca toti odata sau pe rand si,duoamna olguta sa le aduca servetele.Isi alege ea parerile din baie ptr ca a fost la PRM.
2
1
Inclin sa cred ca vor sa scoate iar un "acaru Paun"! Toti politicienii au interesul promovarii unor legi care sa-i protejeze. Arunca momeala si asteapta reactia poporului. Zdrente ordinare si penale!!!
2
1
Aveti grija sa nu va loviti la coate in baie!
5
1
Circul pesedeilor ! Sa va fie rusine, penalilor !
7
1
psd , partid ce va sfarsi in lada de gunoaie a istoriei. va apare in manuale la erata si la exemple:'asa nu" o aunatura de talhari.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218