REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: Îmi doresc ca 2017 să fie un an al reconstrucției, al creșterii economice care să se simtă în buzunarele românilor

Dragnea: Îmi doresc ca 2017 să fie un an al reconstrucției, al creșterii economice care să se simtă în buzunarele românilor

Replica API 1 ianuarie 2017 | 00:03 468

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, își dorește ca anul care vine să fie unul al reconstrucției și al creșterii economice "care să se simtă în buzunarele românilor".

"Îmi doresc ca 2017 să fie un an al reconstrucției, un an al creșterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un an în care cetățeanul să simtă mai mult respect din partea statului! La mulți ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze România!", a scris Dragnea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

El menționează că 2016 a fost "un an agitat, cu multă muncă".

"Un an greu, în care tot ce am urmărit a fost interesul nostru, al românilor, de a avea stabilitate politică și economică, de a avea un guvern legitim, care să înceapă să pună în practică ce am promis în campanie, sub sloganul "Îndrăznește să crezi în România!". Am făcut tot ce a depins de mine pentru ca țara să nu fie aruncată într-o criză politică. Cu greu, în final, am reușit!", a mai scris Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bou basist , oamenii au votat , ma-ta pune botul , uneori inghite , alteori scuipa . Ofticatilor , nu mai puteti scoate bani din tara si nu mai are cine sa apere multinationalele . MARS SOROS !
1
1
perceptie gresita actualul guvern vine cu masuri sociale pentru ca aici este problema se traeste intr-o saracie lucie
0
1
Baga mare tov dracnea,ce minciuna nu-i tot vorba!Si pana la urma nu dai socoteala decat celor 3 mil de prosti care au pus botul!
4
1
Aveti la dispozitie patru ani sa faceti opozitie precum coiotii la luna, asta inseamna democratie!
1
1
Asta continua sa faca ce stie mai bine ,sa minta.Problema este ca ne ia pe toti drept prosti.Si poate sintem-daca tot facem ce facem si alegem niste gunoaie din astea sa ne conduca.
3
3
De la dorinta si realizare, mai este cale lunga, chiar, da. Sa promiteti, nu va doare gura, le aveti ,va pricepeti, nu va intrece nimeni.
4
2
ba voi nici in al 12-lea ceas nu vre-ti sa ganditi ? va pune-ti ca vaca in usa ca atat ganditi voi ? Duceti-va si aruncati-va in mare de pe dig sa scape lumea, familiile voastre de voi, nu merita-ti sa respirati acest aer !
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614