REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea, întrebat cum vor vota senatorii PSD în cazul lui Tăriceanu: Eu sunt mama Omida, acum sincer?

Dragnea, întrebat cum vor vota senatorii PSD în cazul lui Tăriceanu: Eu sunt mama Omida, acum sincer?

Replica API 12 noiembrie 2018 | 00:00 214

Liviu Dragnea a vorbit, luni, la Parlament, despre votul care urmează să fie dat de aleși cu privire la cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale în cazul șefului Senatului, Călin Popescu Trăiceanu, conform b1.ro.

Întrebat de jurnaliști cum vor vota parlamentarii, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu sunt mama Omida, acum sincer?”.

Liderul PSD a mai precizat că „senatorii PSD au personalitate” și „se vor uita cu atenție pe acest dosar”.

Cerera DNA de urmărire penală a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns luni la Comisia juridică. Liderul ALDE ar putea afla săptămâna viitoare ce vor decide colegii în cazul sau. Tăriceanu susține că dosarul trimis de procurori are nu mai puțin de 17.000 mii de pagini.

DNA îl suspectează pe şeful Senatului că ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

Călin Popescu Tăriceanu a susține că noile acuzații pe care i le aduce DNA sunt ”un demers politic, așa cum se vede în ultima vreme, de ani de zile, acțiuni prin care o serie de lideri politici vor să fie scoși din cursă”. Admite, totuși, că nu știe exact despre ce e vorba în acest nou dosar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu esti mama Omida,draga,Liviule,esti UN pedofil UN infractor,UN condamnat penal,tu si fii-tu,ala traficantul,gay,cu osinza PE El,de la atita carne,sinteti.doua panarame,ddoua satane,doi viermi,care veti. crapa in puscarie,a-ti inbicsit poporul cu circular asta cu valizele,circ ieftin,ptr prosti,nu esti sanatos,Dragnea,esti bolnav psihic,vezi sa n-o stringi de git PE fetita cu care te culci,tu esti in stare ,ptr putere,Iti omori familia,esti UN mafiot jegos
3
0
nu esti mama omida, esti SATANA in realitate- vei crapa in puscarie, dupa ce ne veti scoate din UE, veti fi executati, mai ceva ca ceausescu, sa luati in calcul asta
6
0
Nu esti mama omida! Tu,dragnea,esti tatal viermilor.Esti tatal viermilor,acei paraziti regali de care nu spui ca le pregatesti o lege sa infiintezi casa regala ptr fetele regelui mihaitza1,acelea care pun cocosii la lupte cu cutite legate la picioare,si ai caror nepoti se imperecheaza la intamplare cu fete din campanii publicitare.Asadar,dragnea,tatal viermilor,le va aloca 860000 de euro anual in timp ce spitale si scoli nu au caldura iarna. Pe acest principiu merita si fetele lui basescu bani ca urmase a unui sef de stat.Sa infiinteze dragnea casa baseasca.Hastag rezist va pasa banul public?
12
1
tradator de cacat nu esti decat un goim al lui netaniahu,esti un individ fara onoare,un infect muiepesede
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218