REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragnea, întrebat dacă România ar trebui să o susţină pe Kovesi la Parchetul European: Dar ce, suntem la Eurovision?

Dragnea, întrebat dacă România ar trebui să o susţină pe Kovesi la Parchetul European: Dar ce, suntem la Eurovision?

Replica API 18 februarie 2019 | 00:00 183

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că pentru Parchetul European trebuie să fie candidaţi respectabili, fără probleme.

Întrebat dacă România ar trebui să o susţină pentru funcţia de procuror şef european pe Laura Codruţa Kovesi, liderul social-democraţilor a spus: "Dar ce, suntem la Eurovision?".

"Nu ştiu ce va face Guvernul. Evit să fac comentarii aici pentru că aş vorbi despre o dublă măsură. Nefiind Eurovision, nu vreau să vorbesc de susţinere. (...) Tocmai de aceea trebuie să fie candidaţi respectabili, fără probleme", a precizat Liviu Dragnea.

El a spus că europarlamentarii PSD îşi vor spune punctul de vedere în Parlamentul European, luând în calcul toate criteriile şi buna reputaţie.

De asemenea, întrebat în legătură cu acuzaţiile Opoziţiei conform cărora el s-ar afla în spatele chemării lui Kovesi la Secţia de investigare a magistraţilor, Liviu Dragnea a răspuns: "Nu comentez prostiile celor din Opoziţie".

"Eu nu cred că vreun om politic poate să fie în spatele unei structuri a Parchetului, care, culmea, e singura care nu a fost numită politic. Poate asta deranjează că oameni care câştigă un concurs, ocupă nişte posturi şi încep să îşi facă treaba, neavând datorii la nimeni, poate asta deranjează. Resping categoric asemenea acuzaţii sau afirmaţii, pentru că nu poate nimeni, nici eu, să influenţeze politic acea structură a Parchetului. (...) Eu nu am habar cum a fost selectată (Laura Codruţa Kovesi drept candidat la şefia Parchetului European - n.r.), cum au fost selectaţi oamenii de acolo, deci nu ştiu", a adăugat Dragnea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand karte de gramatik.Io meam faqt treab-a cu ia!
0
0
Daca erai barbat asa cum te crezi atunci spuneai nu numai ca nu sustin defapt consider decizia U.E.un amestec in treburile interne ale romaniei asa cum a zis min.Toader in acest caz romania trebuie sa decida candidatu dar tu cutoate ca ai sobolanu la nas teai comportat ca un soricel defapt mereu te porti asa.
0
2
E cert! Raspunsul este perfect pentru un golan!
5
3
la ce raspuns va asteptati de la un puscarias al carui singur scop este scaparea de puscarie, sa ramana cu banii furati si sa mai fure ce mai poate fura, sa nu il paraseasca curva de irina si n cam la asa ceva se rezuma acest nenorocit care are o problema cu baia
5
5
Raspuns bestial!
4
5
iata un raspuns pefect pentru fraierii care pun o asemenea intrebare!!!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102