REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: Iohannis incită populaţia României la violenţă

Dragnea: Iohannis incită populaţia României la violenţă

Replica API 15 mai 2018 | 00:34 360

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că incită populaţia României la violenţă şi că vrea să transmită "un sentiment de nesiguranţă".

Dragnea a declarat, duminică seară, într-o emisiune la România TV, că acest tip de acţiune al şefului statului "poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională", notează Agerpres.

"Eu nu l-am văzut vreodată pe preşedintele României să facă apel la calm. Preşedintele a incitat şi la proteste în permanenţă, a fost şi în piaţă de mai multe ori, prin toate declaraţiile pe care le face incită la violenţă, enervează foarte mult, vrea să transmită un sentiment de nesiguranţă. Eu am spus că acest tip de acţiune poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională, pentru că, în momentul în care transmiţi date inexacte, transmiţi mesajul că în România economia nu merge bine, în România salariile nu se plătesc, că obiectivele din programul de guvernare nu se îndeplinesc, că este instabilitate politică, că Guvernul este instabil, există riscul ca anumite investiţii care ar trebui să vină în România nu mai vin pentru că îl aud pe şeful statului", a afirmat Dragnea.

Liderul social-democrat susţine că nu se află în război cu şeful statului şi că nici nu a iniţiat vreodată un conflict cu acesta. În schimb, el a reiterat ideea că va riposta la orice declaraţie sau acţiune ostilă din partea lui Klaus Iohannis sau a celor care îl susţin. Dragnea s-a declarat convins că rezultatele guvernării PSD vor fi resimţite în scurt timp, iar acest fapt generează temeri preşedintelui ţării, mai notează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banditii regimului securist se oftica. E in regula,e bine sa faca icter de ura acumulata si luata la misto' de marea majoritate a populatiei. Mucosii aia cu hastag,cacanarii fara cap ,sustinatori ai asa zisului peneleu si a dejectiilor din USR nu vor face decat sa se autoconsume in propria zeama imputita.
3
2
Sa sugeti poula pana faceti spume la gura!!!
2
2
doi avortati ramasi in viata din greseala , doi ratati , nemancati , sugatori de puli la mitinguri . ACEL PENSIONAR ESTE DOAR O JIGODIE DROGATA SI PLATITA SA MANANCE CACAT . DRAGI MUISTI , VA CUNOASTEM ,INCERCATI CU ALTCEVA .
2
4
Sa ma sugeti la dl cuc fraierilor
1
2
Pentru toti cei care vor sa vada cum va ajunge Romania sub Dragnea, faceti o vizita in Teleorman. Va veti aminti cum era Romania acum 20 de ani. Scuze, cu stadion nou in Alexandria...
3
2
bujor, esti un bou analfabet
3
2
dragnea are oerfecta dreptate...voi mancatori de cacat tragatori pe nas sunteti orbiti de ura incitati de un neamt care suge tata lui madam merkel si p..la romanilor....bagati-va gheara in gat nenorociti ce sunteti
4
10
Esti un buzerant obosit . Psd familia de buzeranti
6
2
Tara te vrea jupuit,draga,penalule,condamnatule,Dragnea.De ce nu Mai faci acel miting cu un milion de ciumati?aaa ,ti-a intrat morcovul cu frunze cu tot?nu ai curajul sa iesi in piata ,in fata poporului,sa dai explicatii,de unde are fii-tu UN traficant nenerocit,atitea Bani ptr masina AIA de 300.000euro,ptr a face ,El,UN traficant,sa faca stadioane?din salariu?asta trebuie sa explici la poporul care face in saracie,si tu direct la puscarie,acolo te vrea poporul
11
3
Eu l-as bate si fara sa ma roage iohannis
7
6
Ce zambea mosul ! Sigur aia mica era la aparat.
9
2
Dragnea are dreptate il sustin pana mor. Cei care nu se descurca mor de ciuda. E f capabil si e de neoprit. Presedinte te iubesc
4
12
Multe piei de comunisti vor umple gardurile in curand!Asta mi-a spus o babuta care are darul clarviziuni.Si chiar daca nu-l avea si un orb poate sa vada ce va urma.
10
6
Comenta cineva mai jos ca Dragnea este roman. Nu nationalitatea omului conteaza, conteaza numai omul. Conteaza ceea ce face, ceea ce lasa. Vom vedea ce lasa fiecare si vom compara. Dar eu ma tem ca tara este condusa spre un faliment total. Grecia scrie pe noi. Si inca ceva: unde in lume executivul este ales numai pentru ca respecta disciplina de partid? Competenta mai conteaza?
5
3
Nu uita, jeg imputit, tara te vrea in costum de brad!
9
4
Hotii prefera ca victimele sa fie linistite ca sa lucreze mai bine. Iohannis are acces la informatii si rapoarte fundamentate informatii la care presa nu are acces. Ce vede el acum in previziuni, noi vom trai in cativa ani. PSD ar fi preferat sa dea o spaga grasa si sa cumpere linistea presedintelui.
8
3
Un cacacios de pesedist , un latrau oribil , un gunoi nenorocit , vrea sa intre in relatie cu romanii simpli , in conditiile in care idiotul si mafiotul le-a golit buzunarele ... Jegos si nemernic !Panarama ...
9
3
Pai daca vreti sa scapati de lege foarte bine ca se agita Johannis
5
4
Esti lovit cu pula in cap tampitule!.Traiesti in Romania sau in Tanganika derbedeule?.Te dai pensionar?.Numai freze si cacat aveti in cap.Dute n plmea la munca derbedeule si nu mai comenta aiurea.Dute si pupa l in cuc pe iohannis si in verca pe codruta.
7
14
cum iti permiti, tu un penal dovedit, un neica nimeni, sluga si paharnicul lui Adrian Nastase, iti permiti, in nemernicia ta, sa afirme ca presedintele tarii incita la violenta. Televiziunile tale personale, stra ta de slugi si presuri pe care ai reusit sa ii atragi cu niste bani furati de la noi, de la mine, de la altul,- a mai incercat ceausescu sa dea 10 lei-- tu vei ajunge mai rau decat ceusescu, ai numit, da tu ai numit, numai analfabeti- tu este analfabetul absolut- in functii cheie. Ai distrus destine, ai despartit familii- veti ajunge toti la puscarie- pe viata- pentru TRADARE
15
8
Uh gonesti oamenii din tarA sunteti un partid d lichele nu aveti pic de caracter . Va vindeti tarA . O sa va vina randu la judecata nu cu puscaria si dosare . Va veni o alta judecata . Pacaliciule
11
4
macar este Roman,,,,,nu un venetic de Neamt.
3
16
Si un increzut olteanul asta!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367