REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dragnea: Iohannis vrea să dea Guvernul jos chiar şi prin violenţă

Dragnea: Iohannis vrea să dea Guvernul jos chiar şi prin violenţă

Replica API 11 august 2018 | 03:06 419

Liviu Dragnea a anunțat, joi seara, la România TV, că președintele Klaus Iohannis vrea să dea jos, prin orice mijloace, ”chiar și prin violență”, Guvernul Viorica Dăncilă.

”Eu sunt convins că Iohannis ar putea să o blocheze (noua lege a pensiilor –n.r.). Sunt absolut convins. (...) El mai știe ceva - că noi ceea ce prezentăm chiar facem și românii simt. Au început să simtă și o să simtă din ce în ce mai mult, și părerea mea este că este în stare de orice împotriva acestui Guvern, acestei Coaliții, să facă ceva în această toamnă, să dea Guvernul jos chiar și prin violență, pentru că această lege (a pensiilor - n.r.) să nu intre în vigoare”, a spus Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
An Ordinary Scrab.Seni sikerim.
2
0
muie pesede
6
1
Dragnea, la ora asta din noapte ti-o tragi cu fufa ta? In ce pozitie este pustoaica? I-o tragi, asa cum le-o tragi si romanilor?
8
1
Autor Codrin Stefanescu....
8
1
oare chiar atat de prost esti? faceti rahatul praf romanii simt ca nu mai este de trait in tara din cauza unor penali ce tupeu are jarteaua asta penala guvernul veoricai cal mai de cacat guvern
8
1
Nu stiu si nu-mi pasa ce vrea Iohannis dar eu vreau sa te vad mort, secatura dracului!!!
10
1
muie pesede
12
1
Da, corect, au fost exceptionali in a vinde tara cel mai bine. Iliescu a inceput distrugerea sistematica iar zdreanta tuciurie de nastase a dat lovitura de gratie cand a dat aproape pe degeaba titeiul, gazele si padurile la austrieci. Cel mai nenorocit partid e PSD si doar oamenii fara creier ii sustin. Restul partidelor...tot niste jigodii care au continuat distrugerea tarii, inclusiv neamtul care inca-i agreaza pe austrieci.
9
1
werner a protejat actiunea colectiv ca sa dea jos guvernul acum prin violenta si folosindu-se de hastagi veniti din diaspora incearca acelasi lucru. Sa plece guvernul si sa il puna pe al lui asa cum a mai facut odata futul in gura de neamt imputit.
6
14
IOHANIS nu-i de capul lui avocatul poporului sa faca sesizare inalta tadare acum se vede si gasca dela televiziuni care incita ce dacu mai asteptati si schimbati si politica rasuflata monetaa a lui Isarescu daca nu faceti asa plecati imedeat dela guvernae si alegeri anticipate ca tot voi esiti
4
10
Daca jegul oltenesc si-ar scoate putin nasul prin piata ,ar vede cine doreste sa scape de el!
14
3
Bai mincinosule, mai ai tupeu sa iesi afara sa dai ochii cu oamenii pe care i-ai mintit? Cate ai promis inainte de alegeri? Nu te-ar mai rabda ....
16
3
E ok ce faci cu pensiile dar sa stii ca Romania nu se rezuma doar la pesnionari si pensii. Ne deranjeaza ca permiti bozgorilor si sa-i prigoneasca pe romani in harcov , ca omori porcii aiurea si arzi porumbul ca tembelul, ne deranjeaza ca vrei sa le faci parteneriat la poponari, ca nu organizezi referendumul ptr familie, ca nu pui parul pe corporatii, ca permiti existenta schweighhoffer, ca tii CNCD ca sa-ti protejeze amanta si sa dea legi antiromanesti si anticrestine si ca te-ai dat cu jidanii!
18
3
Tineretu e statu paralel.Noi astia tineri suntem usor de manipulat si dorim galeti pui si faina.Asa e la batranete mintea joaca feste.
13
4
Pe bune???!!!!!
6
1
Toti prim ministrii pe care i-a dat PSD au fost exceptionali din cauza asta iohanis ne uraste.
12
5
ba dragnea pleaca si dute in congo lasate de politica ,iati o coliba acolo cu noua ta sotie
14
4
de unde stii tu, ba, uratule ? Lua te ar huciu !
5
11
chiar si de prietenii tai.pun pariu ca la sediu psd se va face petrecere cand or sa scape de tine si de tariceanu;nu o mai tot aburi atat cu pensiile ca Romania nu are numai pensionari si tineretul 80%nu te vor au alergie cand apari in public.Da,va fi o revolutie reala pe care o s-o simti in curand,daca chiar nu ai de gand sa pleci de buna-voie.Si pensionarii s-au saturat de tine fiu de militian.Iohanis a devenit secretara ta,notarul tau semneaza ce visezi tu noaptea.daca o sa dai de belea tot de la popor vine mai golanule si pedofilule cu amanta de varsta fiica-ti.huooooo
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218