REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct în condamnarea mea!

Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct în condamnarea mea!

Replica API 13 iulie 2018 | 00:47 446

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară la "Sinteza zilei" că președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa, conform antena3.ro.

Presedintele PSD susține că are informația de la un ofițer SRI care a fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

"Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a picat.

Președintele e implicat direct în condamnarea mea, asta e părerea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe. Este un ofițer, nu îi dau nume, dar care mi-a zis că a participat întâmplător la o discuție cu niște șefi din niște instituții și care au zis - domnule, am rezolvat doar cu un judecător, dar lucrăm în continuare. Dacă ține la onoarea militară și nu are mize mici, poate ar fi bine să spună, pentru că mâine i se poate întâmpla lui.

Un ofițer SRI, care nu e în rezervă. Sentința mea a fost dată prin presiune. Unul dintre judecătorii din complet a rezistat la presiune, ceilalți doi nu au rezistat. Nu pot spune că am fost șocat în acea zi, pentru erau multe vorbe. Aceste semințe ale răului, ale urii îi aparțin lui Iohannis, e mult mai rău decât Traian Băsescu ", a declarat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt.postacii pesedisti : multa ,multa muie cu cacat !!!
2
0
Fiti sigur de asta!!Dumneavoastra va rog luptati
0
2
faptul ca sunteti o adunatura de idioti pupincuristi ai marinarului betiv si a hotului de case, nici macar nu stiti care a fost motivul primei condamnari. A indemnat populatia sa mearga la vot pentru demiterea betivului. Si betivul ce a facut ? A indemnat vitele ca voi sa nu mearga la vot si nu l-a mai cercetat nimeni. De condamnat nici atata. Despre ce vorbim ? Despre legalitate, minciuni, stat paralel, idiotenii si muisti ca postacii de mai jos.
1
3
doamne asta este un dobitoc pantentat a furat pana n-a mai putut si are si tupeu ti se face greata cand vezi cat de avid este dupa putere
4
1
Iohannis tine la romani cum tin hingherii la caini. Asa cum din greseala sau naivitate a fost votat Basasecu,acel mare ticalos,a fost votat si Iohannis,urmas destoinic al basaului. Inca nu avem patrioti la conducerea tarii,ca uite asa alegem noi tot felul de ciudati.
5
12
Livache, eu sper sa scapi si sa ne scapi si pe noi de procurorii ,,anti-coruptie,,si de tot sistemul asta ticalost care trage sforile. Tot respectul pt legea offshore, eu te voi vota de acum. Iar pt postacii rezistenti... nu-mi dau seama cat de prosti si anti-romani puteti sa fiti. Mai mult de o sinapsa si un iq de babuin nu cred ca aveti. Scrieti toate cacaturile, care nici macar nu sunt verificate,adevarate. Sa nu mai zic ca va dati mari intelectuali, scoliti probabil la spiru si saguna, cu facultati si masterate, experti in legi citite pe facebook. Nu va mai cacati pe voi, tefelistilor...
7
12
Ia zi, boss, ce inseamna neocomunist si ce a facut mustaciosul cu subiect si predicat de ai ajuns la concluzia asta? Sa inteleg ca iti convine, mai degraba, neoliberalismul pe care ni-l pregateste dreapta? Sclavule!
7
4
I-a spus lui agenturile interne ca i-l face pachete johannis? De fapt merkel si trump au discutat cu macron si a auzit un inger pazitor dar nu-i dau numele...asta pe bune e mai nebun ca ceausescu...si borcea la un loc! Frate Dragnea avem la palazu un loc liber in camera cu napoleon si Traian...ia un tratament ca pana la condamnarea definitiva cine stie ce dracu iti mai iese pe gura!!!!
10
3
Neocomunistul vorbeste prostii pentru 80% din popor, ce nu intelege nimic si este credul.
8
3
Toti infractori se considera nevinovati . Dragnea nu face exceptie . Sa ne explice noua tuturor cum a putut el din pozitia de angajat al statului sa faca o asemenea avere . Poate asa vor reusi mai multi romani sa se imbogateasca . TRECI LA PUSCARIE JAVRA ORDINARA .
10
5
Am pregatit un costum de brad minunat numai pentru tine, javra!!!
12
5
Sa reanviem , elita politica interbelica , care era formata 95 % , doar din : istorici , profesori , academicieni , diplomati si in genere oameni de cultura.
11
3
Este posibil ca si mata sa fie implicata
9
2
Dragnea este singuru care tine cu romani
8
13
a inceput campania de denigrare pentru prezidentiale
13
3
Cand furi banii orfanilor Dumnezeu te pedepseste in toate religiile. Avertismentul este dat in Biblie, Coran, Tora, Rig Veda, etc. Cine fura de la orfani nu scapa.
19
5
Va pati ca Nastase,legile pulii nu sunt pentru cine se pregateste...
15
4
bai muistule...tu te pisi pe tara asta din toate pozitiile...ai sfidat codul penal si tot tu ridici ciocul...futu-te-n gura de excroc international ce esti....nenorocitule... sa arzi acolo down
21
6
Si la moartea ta livache .......vom canta de bucurie ......ca ai scapat de puscarie .......si de noi .....si noi de tine......
18
6
Sigur asa este! Dragnea a fost fortat sa faca nefacute. Noi toti l-am fortat! Asta e deraiat rau! Doamne, cine ne conduce!
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614